اهمیت سرمایه‌گذاری در تولید محتوای رسانه‌ای در حوزه امر به معروف و نهی از منکر

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان شمالی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) امسال را به سال سرمایه‌گذاری برای تولید نامگذاری کرده است و ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان نیز در جهت پیشبرد وظیفه خود درصدد برنامه‌ریزی برای سرمایه‌گذاری در تولید به ویژه تولید محتوای رسانه‌ای و تولیدات انگیزشی درحوزه‌ها و عرصه‌های ۱۸ گانه ستاد امر به معروف ونهی از منکر است.
کد خبر: ۷۳۶۸۸۶
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴ - 08April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان‌ شمالی، حجت الاسلام «هادی رحیمی» دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان شمالی در اولین جلسه شورای معاونین و مدیران ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، اظهارداشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) امسال را به سال سرمایه‌گذاری برای تولید نامگذاری کرده است و ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان نیز در جهت پیشبرد وظیفه خود درصدد برنامه‌ریزی برای سرمایه‌گذاری در تولید به ویژه تولید محتوای رسانه‌ای و تولیدات انگیزشی درحوزه‌ها و عرصه‌های ۱۸ گانه ستاد امر به معروف ونهی از منکر است.

حجت الاسلام رحیمی: سرمایه‌گذاری در تولید محتوای رسانه‌ای در حوزه امر به معروف و نهی از منکر هدفگذاری شده استوی در ادامه با بیان اینکه رویکرد این ستاد در سال جاری، رویکرد آموزشی است، افزود: قانون گرایی و عمل به قانون در حوزه آموزش و همچنین آموزش آمرین به معروف از اولویت‌های ستاد است. سرمایه‌گذاری ستاد در قالب آموزش مطرح می‌شود تا بتوان از آن به نحو احسن استفاده کرد و در دراز مدت آموزش به عنوان یک سرمایه برای هر فرد محسوب می‌شود.

حجت الاسلام رحیمی ضمن تشریح برنامه‌های سال جدید بر مبنای شعار سال، تصریح کرد: آموزش به عموم افراد جامعه در نحوه مطالبه‌گری و تسریع در مطالبه‌گری و آگاهی بخشی از معروفات است.

وی با بیان اینکه رفع موانع تولید و حمایت از تولید و سرمایه گذاران از بزرگترین معروفات است، گفت: احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر به معنای تشویق به کار خیّر و جلوگیری از کار بد است که مهیا شدن زیرساخت‌های تولیدی، به طور غیرمستقیم در تشویق به کار خیّر و کاهش کار بد مؤثر بوده و موجبات اشتغال جوانان و کاهش معضلات بیکاری را فراهم می‌سازد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار