ضربه اطلاعات سپاه به شبکه احتکار آرد کرمانشاه

اطلاعات سپاه ناحیه امام سجاد (ع) کرمانشاه موفق به کشف و توقیف ۲۵ تن آرد دولتی از بزرگ‌ترین انبار احتکار کالا در استان شد.
کد خبر: ۷۳۶۹۲۰
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲ - 08April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، اطلاعات سپاه ناحیه امام سجاد (ع) با اشراف اطلاعاتی دقیق و تلاش‌های شبانه‌روزی پاسداران گمنام امام‌زمان (عج)، موفق به کشف و ضبط بزرگ‌ترین انبار آرد دولتی احتکار شده در سطح استان شد.

ضربه اطلاعات سپاه به شبکه احتکار آرد کرمانشاه

در این عملیات که در راستای مبارزه با قاچاق کالا و اخلال در نظام اقتصادی کشور روز گذشته صورت گرفت، ۲۵ تن آرد دولتی به ارزش تقریبی یک میلیارد و ۸۶۰ میلیون تومان کشف و توقیف شد.

بر اساس اعلام اطلاعات سپاه ناحیه امام سجاد (ع)، در پی این کشف، پرونده قضایی برای متخلفان تشکیل و با هماهنگی مراجع قضایی، کالا‌های مکشوفه جهت طی مراحل قانونی به مقام قضایی استان تحویل داده شد.

 روند شناسایی و مقابله با پدیده احتکار و قاچاق کالا با جدیت ادامه دارد و هیچ‌گونه اغماضی در برخورد با اخلالگران اقتصادی صورت نخواهد گرفت.

در پایان، اطلاعات سپاه ناحیه امام سجاد (ع) از عموم مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک به احتکار یا قاچاق، مراتب را از طریق سامانه تلفنی ۱۱۴ اطلاع‌رسانی کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها: اطلاعات سپاه
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار