کشف لندکروز ۱۰۰ میلیاردی قاچاق در چالوس

فرمانده انتظامی استان مازندران از کشف لندکروز ۱۰۰ میلیارد ریالی قاچاق در محور کندوان شهرستان چالوس توسط ماموران پلیس راه خبر داد.
کد خبر: ۷۳۶۹۸۰
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۵ - 08April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، سردار «حسن مفخمی شهرستانی» فرمانده انتظامی مازندران امروز (سه شنبه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ماموران پلیس راه مستقر در محور کندوان در حال کنترل تردد خودرو‌های عبوری در این محور به یک خودرو تویوتا لندکروز که از مسیر شمال به جنوب در حال تردد بوده مشکوک و خودرو متوقف کردند.

کشف لندکروز ۱۰۰ میلیاردی قاچاق در چالوس

وی، افزود: در بازدید فنی و تخصصی از خودرو فوق مشخص شد پلاک نصب شده بر روی خودرو جعلی و کپی شده از پلاک اصلی یک خودروی تویوتا لندکروز دیگر است که شماره بدنه و شماره موتور خودروی توقیفی با مشخصات ثبت شده پلاک موصوف در سامانه پلیس آگاهی نیز مغایرت دارد و خودرو فاقد هرگونه اصالت و مدارک قانونی بوده است.

فرمانده انتظامی استان مازندران بیان کرد: در این راستا خودروی فوق ظن به قاچاق به ارزش تقریبی ۱۰۰ میلیارد ریال کشف و توقیف و به همراه متهم به پلیس آگاهی شهرستان دلالت و در ادامه پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.

سردار مفخمی شهرستانی در ادامه از شهروندان خواست در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت‌های اقتصادی غیرمجاز از جمله قاچاق و احتکار و تردد‌های غیرمجاز را به مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

انتهای پیام/

برچسب ها: استان مازندران
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار