«جواد افشار» کارگردان فیلم سینمایی «صیاد» در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس در خراسان رضوی اظهار داشت: در این اثر، که با همکاری و همیاری ارتش جمهوری اسلامی ایران ساخته شده است، سعی کردیم به اندازه وسع و توان خود راوی زندگی سپهبد «علی صیادشیرازی» باشیم و در این زمینه حق مطلب را ادا کنیم.
وی با اشاره به چهرهپردازی و گریم برخی از فرماندهان دوران دفاع مقدس در فیلم سینمایی «صیاد» گفت: برای ساخت یک اثر تاریخی؛ این امکان وجود ندارد که چهره صددرصدی افراد مدنظر ساخته و به مخاطبان ارائه شود بلکه کارگردان سعی میکند یک چهره نزدیک به آن فرمانده را به نمایش دربیاورد؛ به بیان دیگر اصلاً نه قرار است و نه امکانش هم فراهم است که چهره فرد تاریخی مورد نظر ما عیناً همانی باشد که مثلاً در ۴۰ سال پیش داشته است.
کارگردان فیلم سینمایی «صیاد» یادآور شد: در این کار سینمایی؛ به صورت کامل از جلوههای ویژه میدانی استفاده شده و صحنههای ساخته شده به وسیله جلوههای ویژه رایانهای بر رویش اصلاحاتی گرفته است.
افشار در ادامه درباره میزان سختی کار در فیلم «صیاد» تصریح کرد: برای یک فیلمساز تکتک لحظاتی را که در آن اقدام به ساخت فیلم دارد؛ سخت، مهم و تأثیرگذار است و برای ثانیه به ثانیه پلانش، طراحی و فکر دارد و تمامی آن برایش بهصورت یک دست سخت است.
کارگردان فیلم سینمایی «صیاد» در پایان صحبت خود بیان داشت: امیدوارم بر اساس صحبتهایی که شده است اقدامات لازم برای ساخت و تولید فیلم سینمایی «صیاد» در دوران پس از دفاع مقدس هم شکل بگیرد.
انتهای پیام/