سرهنگ سلامی: نقش آموزش و پرورش در دفاع مقدس شاخص بود

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران نقش آموزش و پرورش در دفاع مقدس را شاخص عنوان کرد و گفت:
کد خبر: ۷۳۷۸۷۸
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۵ - 12April 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ پاسدار «محمد حسن سلامی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران امروز (شنبه) در دیدار با «فریدون کلبادی‌نژاد» مدیر کل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه دفاع مقدس قله ایستادگی مقاومت ایثار و فداکاری ملت بزرگ ایران است، اظهار داشت: دانش آموزان و فرهنگیان از ارکان دفاع مقدس بودند.

سرهنگ سلامی: نقش آموزش و پرورش در دفاع مقدس شاخص بود

وی افزود: بیشترین رزمندگان مردمی در جبهه‌ها را دانش‌آموزان و فرهنگیان تشکیل می‌دادند و حداقل ۲۰ درصد شهدای ما فرهنگیان و دانش آموزان هستند.

سرهنگ سلامی ادامه داد: در جبهه‌ها هر خطی و هر سنگری و هر منطقه‌ای که می‌رفتیم حضور دانش آموزان و فرهنگیان مشهود و نشاط آور بود و حقیقتاً می‌درخشیدند و بسیاری از پیروزی‌های رزمندگان اسلام مرهون شجاعت و شهامت و رشادت دانش آموزان و فرهنگیان بود. 

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران گفت: فرهنگیان در جبهه‌ها عالمانه حضور داشتند، اهل مطالعه و اهل تعلیم و تربیت بودند.

به گفته سرهنگ سلامی نقش آموزش و پرورش در دفاع مقدس شاخص بود.

این مسئول به نقش دانش آموزان و فرهنگیان در ستاد پشتیبانی جنگ، مدارس راهیان کربلا و رزمندگان جبهه‌ها پرداخت و بیان کرد: امروز هم که در معرض توطئه‌های پیچیده و آسیب‌های فرهنگی اجتماعی و تلاش برای دور شدن از فرهنگ اصیل اسلامی و ارزش‌ها قرار داریم آموزش و پرورش کانون تعلیم و تربیت و پرورش دانش آموزان تراز انقلاب اسلامی باید باشد و باید در حوزه نشر و ترویج ارزش‌ها سرمایه‌گذاری شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران خاطرنشان کرد: ما اعتقاد داریم برای برنامه‌های پر اثر دفاع مقدس در آموزش و پرورش باید هدفگذاری انجام شود.

وی بر برگزاری محافل روایتگری دفاع مقدس در مدارس و همچنین مشارکت حداکثری دانش آموزان در جشنواره «افتخار من» با محوریت خاطرات پیشکسوتان دفاع مقدس تاکید کرد.

وی با اشاره به ثبت برنامه‌های حوزه دفاع مقدس و مقاومت چهار هزار مدرسه استان در سامانه جامع دفاع مقدس گفت: نقش آموزش و پرورش در دفاع مقدس و مقاومت باید تدوین شود.

این مسئول با اشاره به بازدید دانش آموزان از موزه دفاع مقدس و مقاومت استان مازندران در سال ۱۴۰۳، افزود: بازدید سالانه ۳۰ هزار دانش آموز استان را از این مجموعه هدف‌گذاری کردیم.

وی برپایی کارگاه آموزشی و درس آمادگی دفاعی و حضور و تقویت اساتید در موزه دفاع مقدس و مقاومت را لازم و ضروری دانست و اضافه کرد: تجلیل و تکریم از رزمندگان و پیشکسوتان آموزش و پرورش، برپایی اردو‌های راهیان نور، حضور دانش آموزان در یادمان‌های شهدای گمنام و ویژه برنامه‌های دفاع مقدس از جمله بزرگداشت سوم خرداد از برنامه‌های پراثر خواهد بود.

سرهنگ سلامی با بیان اینکه آموزش و پرورش جزو ارکان دفاع مقدس بود بر ضرورت تهیه و تدوین مقاله با موضوع مداخل مربوط به آموزش و پرورش در دانشنامه استانی دفاع مقدس تاکید کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: استان مازندران
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار