به گزارش دفاعپرس از اصفهان، حجتالاسلاموالمسلمین «اسداله جعفری» رئیس کل دادگستری استان اصفهان در اولين نشست شوراي مديران قضايي دادگستري استان در سال ۱۴۰۴ که با حضور روسا و دادستانهاي حوزههاي قضايي، معاونان ستادي رئيس كل و دادستان عمومي و انقلاب مركز استان برگزار شد، ضمن تبريك فرا رسيدن سال جديد، بهار طبيعت را پيامآور تحول، شكوفايي و تغيير دانست و اظهار داشت: تقارن خوشيمن و مبارك بهار قرآن و طبيعت ميتواند آغازي براي تغيير، تحول و نوآوري باشد و انسان با الهام از دگرگوني و نوشدن طبيعت ميتواند با هوشياري و دوري از غفلتها در مسير صحيح زندگی قرار گيرد.
وي خاطرنشان كرد: در ابتداي سال با تشكيل اولين نشست شوراي قضايي، مصمم هستيم كه اهداف و برنامههاي سال جاري را مطابق سند تحول و سياستهاي ابلاغي قوه قضاييه با انسجام و هماهنگي هرچه بيشتر عملياتي نماييم.
رئيس كل دادگستري استان افزود: از جمله موضوعاتي كه بر اساس مفاد سند تحول قضايي در اين نشست مورد بحث و تبادل نظر و بررسي قرار گرفت ميتوان به محورهاي مهمي همچون كاهش ورودي پروندهها، كاهش جمعيت كيفري، كاهش اطاله دادرسي و پيشگيري از وقوع جرم اشاره كرد.
رئيس دستگاه قضايي استان تصريح كرد: از برنامههايي كه بر اساس سند تحول قضايي توسط رئيس قوه قضاييه براي سال 1404 به دادگستري استان ابلاغ شده نيز ميتوان از تعريف برنامه مدون آموزشي و توجيهي براي كليه قضات و مديران سطوح مختلف در استان، احصاء نيازمنديها و كمبودهاي دادگستري استان ظرف ده روز آينده و پيگيري براي رفع آن، برنامههاي منظم و مدون براي قضات و كاركنان شوراي حل اختلاف و تقويت دادگاههاي صلح به منظور كاهش اطاله دادرسي و تسريع در روند رسيدگي به پروندهها و پيگيري مسئولان قضايي استان در تحقق منويات مقام معظم رهبري در راستاي شعار سال به صورت ويژه، نام برد.
حجتالاسلاموالمسلمين جعفري ادامه داد: مقرر شد تمام روسا و دادستانهاي حوزههاي قضايي با حضور مداوم و موثر در واحدهاي توليدي و نشست با سرمايهگذاران، موانع و مسائل در اين عرصه را شناسايي كنند تا با هماهنگي و نظارت و پيگيري دبيرخانه ستاد اقتصاد مقاومتي استان در راستاي رفع مشكلات گامهاي موثر برداشته شود.
وی همچنين از روسا و دادستانهاي حوزههاي قضايي سراسر استان خواست تا در اولين فرصت با تشكيل نشست ستاد شهرستاني اقتصاد مقاومتي و دعوت از كارشناسان و صاحبنظران در امور اقتصادي در راستاي تحقق منويات مقام معظم رهبري و رفع موانع براي سرمايهگذاري در توليد، از نظريات و پیشنهادات آنان بهرهمند شوند.
رئیس کل دادگستری استان همچنين بر تعامل كامل مديران قضايي سراسر استان با مسئولان اجرايي، فرمانداران، نمايندگان مجلس، ائمه جمعه و تشكلهاي مدني با هدف پيگيري مطالبات مردم در سطح شهرستان و استان تاكيد كرد.
انتهای پیام/