تحصیل ۲۷۰ فرزند شاهد و ایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی بابل

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران با اشاره به حضور ۲۷۰ نفر از فرزندان شاهد و ایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی بابل، گفت: میزان مشروطی جامعه ایثارگری ما پایین‌تر و نسبت نخبگانی ما بیشتر است.
کد خبر: ۷۳۸۴۸۴
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۲ - 15April 2025

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «سعید کهن‌سال» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در نشستی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، ضمن گرامیداشت اردیبهشت مقاومت اظهار داشت: نگاه ویژه به فرزندان شهدا و ایثارگران درخور تقدیر است. کهن سال یادآور شد: میزان مشروطی ما پایین‌تر و نسبت نخبگانی ما بیشتر است، حضور ۲۷۰ نفر از جامعه ایثارگری در این دانشگاه که در سطح عملی بالایی قرار دارد مصداقی بازر نخبه بودن این عزیزان دارد.

تحصیل ۲۷۰ فرزند شاهد و ایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی بابل

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران یادآور شد: دانشجویان دارای هوش و توانمندی متفاوت هستند، ما در حوزه تقویت علمی دانشجویان دستمان باز است، بنابراین باتوجه به اینکه در تشکیل ستاد شاهد دانشجویی و تعامل با دانشگاه‌ها اشتراک زیادی داریم می‌توانیم توفیقات بیشتری داشته باشیم.

کهن‌سال افزود: ما ۶۷ تشکل ایثارگری فعال داریم و از گفتمان‌ها استقبال می‌کنیم، همواره کمبود‌ها و نارضایتی‌هایی در بین جامعه ایثارگری دارد که ما آماده شنیدن و پیگیری در این زمینه هستیم. 

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار