حسینی: دفاع مقدس سرچشمه هنر انقلاب است/ هنرمندان تراز انقلابی باید در انتقال پیام انقلاب پیشگام باشند

مسئول سازمان بسیج هنرمندان استان البرز، دفاع مقدس را سرچشمه هنر انقلاب اسلامی دانست و گفت: هنرمندان تراز انقلاب باید با خلق آثار اثرگذار در تمام عرصه‌های هنری، پیام انقلاب را به جهانیان منتقل کنند.
کد خبر: ۷۳۸۵۱۹
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱ - 15April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از البرز، سید حسین حسینی مدیر مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری و مسئول سازمان بسیج هنرمندان استان البرز، به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی، بر نقش دفاع مقدس به عنوان سرچشمه هنر انقلاب تأکید کرد و اظهارداشت: هنر انقلابی ابزاری قدرتمند برای تعالی جامعه و انتشار پیام انقلاب در سراسر جهان است.

دفاع مقدس سرچشمه هنر انقلاب است/ هنرمندان تراز انقلابی باید در انتقال پیام انقلاب پیشگام باشند

حسینی با تبریک هفته هنر انقلاب اسلامی به هنرمندان متعهد و هنردوستان انقلابی، افزود:امروز نیازمند فعالیت جهادی در تمام عرصه‌های هنری هستیم تا بتوانیم صدای انقلاب اسلامی را به گوش جهانیان برسانیم.

وی با اشاره به الگو‌های برجسته‌ای مانند شهید سید مرتضی آوینی،ادامه داد: هنرمند تراز انقلاب نباید منفعل باشد، بلکه باید با درک صحیح از مسائل روز، رسالت هنری خود را به‌موقع ایفا کند.

مدیر مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری البرز افزود:هنر انقلابی تنها محدود به سینما و تئاتر نیست، بلکه همه قالب‌های هنری، از جمله سرود‌های حماسی و پوستر‌های مفهومی، می‌توانند تأثیرات عمیقی بر مخاطب بگذارند و جریان‌سازی کنند.

حسینی در پایان با آرزوی بهترین‌ها برای ملت غیور ایران و مردم سرافراز استان البرز، خاطرنشان کرد:هنرمندان انقلابی باید با خلق آثار فاخر، پیام ایثار و مقاومت را زنده نگه دارند و در خدمت آرمان‌های نظام اسلامی باشند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار