به گزارش دفاعپرس از گلستان،«علیاصغر طهماسبی»استاندار گلستان، در جلسه شورای اداری گنبدکاووس با اشاره به ضرورت جهاد تبیین، مدیران را به پاسخگویی شفاف به مردم فراخواند و اظهار داشت: مردمی که با وجود تنگناهای معیشتی، وفاداری خود به آرمانهای انقلاب را حفظ کردهاند، شایسته بهترین خدمات هستند.
وی گفت: حضور در صحنه مردم از یک سو و اقتدار نظامی و پیشرفتهای ما در حوزههای گوناگون از سویی دیگر سبب عقب راندن دشمنان و کشاندن آنها پای میز مذاکره شده است.
طهماسبی به جنگ ترکیبی و رسانهای دشمنان هم اشاره کرد و افزود: هدف دشمنان القای ناامیدی در مردم بویژه جوانان ایجاد فاصله بین آنها با حاکمیت است که باید مراقب باشیم.
وی تصریح کرد: شرکتهای دانش بنیان و اداره کل فناوری گلستان باید برای مقابله با تبلیغات سو فضای مجازی دشمنان، راهکارهای مناسب اتخاذ کنند تا ضمن خنثی کردن توطئه آنها برای جوانان هم ایجاد شغل کنیم.
استاندار گلستان ادامه داد: گلستان ۷۰ شرکت دانش بنیان دارد که ۵۰ شرکت آن تعطیل است و ما اعتبارات آنها را از ۲۰۰ میلیارد ریال به ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال افزایش دادیم.
وی تغییر الگوی کشت و شیوه کشاورزی از سنتی به مدرن در گلستان را امری ضروری دانست و افزود: با توسعه کشتهای گلخانهای میتوان تا ۱۰ برابر تولید و درآمد نسبت به کشاورزی سنتی کسب کرد و راندمان آب را در این استان که با ناترازی و تنش آب مواجه است را افزایش داد.
طهماسبی اضافه کرد: کشت شالی و برخی محصولات با مصرف بالا برای گلستان مضر است و متولیان جهاد کشاورزی باید کشاورزان را توجیه و کشتهای جایگزین را به آنها معرفی کنند.
استاندار گلستان همچنین توجه به ظرفیتهای روستاها را در تولید و اشتغال مهم دانست و گفت: در حالی که ۲۳ شهرک و ناحیه صنعتی استان ۱۵ هزار شغل ایجاد کردند فقط روستای عطا آباد با ۴۵۰ واحد تولیدی مبل بیش از سه هزار و ۵۰۰ شغل ایجاد کرده است.
وی افزود: باید زیرساختهای لازم را برای سرمایهگذاری در تولید فراهم کنیم تا از منابع وجود بهترین و بالاترین بهره را ببریم.
طهماسبی اضافه کرد: تلاشهای خوبی برای ایجاد زیرساختهای برق خورشیدی و آب (شیرین سازی آب دریا) در گلستان انجام شده و یا درحال انجام است که حضور ۱۲ سرمایهگذار در بخش انرژی خورشیدی بخشی از آن است.
وی به آغاز عملیات آماده سازی منطقه آزاد تجاری اینچهبرون هم اشاره کرد و گفت: ۶۰ شرکت تاکنون برای سرمایهگذاری در این منطقه ثبت شدند و تردد روزانه تریلیهای ترانزیت از مرز اینچهبرون به ۲۰۰ دستگاه افزایش یافته است.
طهماسبی با اشاره به فعالیت ۷۰ درصد مردم گلستان در بخش کشاورزی و عدم پرداخت مالیات در این بخش و نیز صنابع وابسته به آن گفت: عدم پرداخت مالیات در این بخشها سبب شده تا استان ما در بیشتر حوزهها دچار عقب ماندگی زیرساختی و ناترازیها رتبه ۳۰ و ۳۱ را در کشور داشته باشد.
استاندار گلستان همچنین برلزوم تلاش بیشتر مدیران برای رفع مشکلات زیرساختی استان تاکید کرد و گفت: باید شغلهای غیر کارمندی برای جوانان این استان ایجاد کرد و فکر شغل کارمندی را از ذهن آنها خارج کنیم.
فرماندار گنبدکاووس هم در این جلسه از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبههای طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاههای صنایعدستی این شهرستان بازدید کردند.
به گفته سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبههای طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاههای سوغات و صنایعدستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
وی با قدردانی از تلاشهای شهرداری و شورای اسلامی شهر، پیشنهاد واگذاری مدیریت برج تاریخی گنبد قابوس و محوطه اطراف آن به شهرداری گنبدکاووس را مطرح کرد تا این اثر جهانی بهتر مدیریت شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان، نیز از تلاش برای تحول در نگاه مدیران و مردم به توسعه استان خبر داد و با اشاره به پروژههای کلیدی مانند آشوراده، منطقه آزاد تجاری اینچهبرون و سد نرماب چهلچای، تأکید کرد: رفع موانع این طرحها به جذب سرمایهگذاری و جبران عقبماندگیهای زیرساختی استان کمک خواهد کرد.
محمد حمیدی همچنین به استفاده از ظرفیت نخبگان اقوام و مذاهب در مدیریت استان، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با همکاری تشکلها، و افزایش نشاط سیاسی و اجتماعی بهعنوان اولویتهای این معاونت اشاره کرد.
وی بر اجرای طرح جامع توسعه امامزاده یحیی بن زید (ع)، واگذاری مدیریت برج گنبد قابوس به شهرداری، و شناسایی و طرد اتباع غیرمجاز در این شهرستان مرزی تأکید کرد.
انتهای پیام /