به گزارش دفاعپرس از گلستان،آیت الله «سید کاظم نورمفیدی» نماینده ولی فقیه در استان گلستان،در دیدارفرماندار و سرپرست جدید شهرداری گرگان با ایشان، شهرداری را عنصر مهم مدیریت شهری برشمرد و اظهار داشت: اجمالاً احساس میکنم مردم مرکز استان از شهرداری گرگان ناراضی هستند.
وی تصریح کرد: زمانی را که منطقه ما جز استان مازندران بود از شهر گرگان به تعبیری به عنوان عروس مازندران یاد میکردند، اما الان متفاوت شده است.
امام جمعه گرگان در ادامه نظم، نظافت و زیبایی را ازمعیارهای مهم یک شهر اسلامی برشمرد و گفت: نظم و انضباط شهری لازمه داشتن یک شهر مترقی است و این مهم ریشه در منابع دینی ما دارد.
آیت الله نورمفیدی بر ضرورت و اهمیت وجود فضای سبز تاکید کرد و گفت: وجود فضای سبز شایستهترین پدیدهای است که به شهر زیبایی میبخشد وحس زیبای شناسی را در انسان بیدار میکند و حتی در رضایتمندی مردم نسبت به مدیریت شهری اثر گذار است.
نماینده ولی فقیه دراستان گلستان با بیان اینکه یک شهردار اصلح وامدار کسی نیست، تصریح کرد: شهردار نباید خود را وامدار و بدهکار به فرد یا مکان خاص قرار دهد، بلکه باید خود را خدمت گذار مردم و شهروندان بداند.
انتهای پیام /