به گزارش دفاعپرس از گلستان،حجتالاسلام والمسلمین «سیدعبدالفتاح نواب»نماینده دفتر ولی فقیه در امور حج و زیارت، روز چهارشنبه در همایش آموزش زائران حج تمتع استان گلستان در مصلی اهل سنت گنبدکاووس با مقایسهای جالب اظهار داشت: این زمان در مقایسه با برخی کشورهای اسلامی مانند مالزی که زائرانش ۱۵۰ سال منتظر میمانند، شرایط بهتری دارد.
نواب با تأکید بر جایگاه ویژه حج بهعنوان سفری معنوی و با فضیلت، تسلیم محض در برابر دستورات الهی را مهمترین اصل این زیارت دانست و گفت: این تسلیم باید مقدم بر هر چیز دیگری باشد.
وی رعایت پاکیزگی و نظافت در مسجدالحرام را الزامی ضروری خواند و یادآور شد: خداوند، حضرت ابراهیم و اسماعیل (ع) را مسئول پاک نگهداشتن این مکان مقدس کرده است.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، زائران را به پوشیدن بهترین لباسها در مناسک حج و بهرهگیری از درسهای این سفر معنوی دعوت کرد و گفت: حج فرصتی است برای آموختن از سیره پیامبر اسلام (ص)، حضرت ابراهیم (ع) و نهجالبلاغه امام علی (ع). بسیاری از دردهای اجتماعی جامعه اسلامی ما با رجوع به نهجالبلاغه درمان میشود.
نواب با انتقاد از برخی زائران که به جای تمرکز بر درسهای معنوی، به مسائل حاشیهای مانند شمردن ستونهای مسجدالنبی میپردازند، تأکید کرد: دانستن تعداد ستونها هیچ سودی ندارد. زائر باید با رفتار و کرداری ابراهیمی و محمدی به زندگی شخصی، خانوادگی و اجتماعی خود بازگردد و درسهای حج را در عمل پیاده کند.
انتهای پیام /