آیت‌الله نورمفیدی: ما فاقد یک برنامه راهبردی برای کشاورزی هستیم

نماینده ولی فقیه در استان گلستان بر ضرورت برنامه‌ریزی و نظم در امور کشاورزی تاکید کرد.
کد خبر: ۷۳۹۰۸۱
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹ - 17April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از گلستان، آیت‌الله «سید کاظم نورمفیدی» نماینده ولی فقیه در استان گلستان در دیدار با حضور نمایندگان و اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از زحمات نمایندگان استان در پیگیری مسائل، خواستار پیگیری جدی‌تر مشکلات و مسائل مربوط به حوزه کشاورزی شد.

وی گفت: پیشرفت و توسعه بخش کشاورزی مستلزم این است که در کار‌های کشاورزی برنامه داشته باشیم، نظم داشته باشیم واز تکنولوژی و دانش روز جهان در این زمینه بهره‌مند شویم.

ما فاقد یک برنامه راهبردی برای کشاورزی هستیم

نماینده ولی فقیه در استان گلستان ادامه داد: ما فاقد یک برنامه راهبردی برای کشاورزی هستیم به همین دلیل شاهد تحول در بخش کشاورزی نیستیم. 

آیت‌الله نورمفیدی عنوان کرد: ما امروز برای رفع مشکلات اقتصادی کشور و بهره‌مندی بهینه از بخش مهم کشاورزی نیازمند عزم جدی نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و مسئولان هستیم.

وی یادآور شد: بخش کشاورزی کشور با چالش‌های بسیاری مواجه است؛ باید نگاه خودمان را به این بخش عوض کنیم و با برنامه ریزی ضمن رونق بخشیدن به تولید، خسارت وارد شده به منابع آب و خاک را ترمیم کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان گلستان افزود: نمونه مهم عدم برنامه ریزی در کشاورزی، در بخش پنبه استان مشهود است که کشت این محصول استراتژیک و اشتغال‌آفرین در گلستان نابود شده است.

آیت‌الله نورمفیدی خاطرنشان کرد: مصلحت استان ما پنبه کاری است نه شالیکاری، این مشکل اساسی بخش کشاورزی استان ما است که زنگ خطر آن را به خاطربرداشت بی رویه از ذخیره‌های زیرزمینی وبحران آب و خشکسالی نمی‌شنویم.

وی عنوان کرد: فرونشست زمین را به دلیل بی توجهی به آب و خاک یک تهدید بدانیم چرا که با ادامه روند کنونی برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی در آینده نزدیک نه آب کافی برای مصرف داریم و نه می‌توانیم محصول کشاورزی برای تولید و مصرف داشته باشیم.

این مسئول بیان داشت: آتش زدن زمین پس از برداشت گندم، عوارض جبران ناپذیر برای کشاورزان به دلیل آسیب زدن به ساختار خاک و نامرغوبی محصولات بعدی را همراه دارد.

نماینده ولی فقیه در استان گلستان متذکر شد: عالم محضر خداست ما همیشه در محضر او هستیم خودمان را در محضر او ببینیم هیچ چیزی از نگاه او و دید او پنهان نیست اگر خدا را حاضر و ناظر بدانیم و خانه دل را از غیر خدا پاک سازیم، به کمالات نفسانى مى‏رسیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار