با حضور امیر واحدی صورت گرفت؛

الحاق هواپیما‌های جنگنده، ترابری و آموزشی بازآمادشده به چرخه عملیاتی نهاجا

با حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش، هواپیما‌های سوخو ۲۴، ترابری سی ۱۳۰، ایلوشین و هواپیمای آموزشی pc-۶ بازآمادشده در پایگاه هوایی شهید دوران شیراز به چرخه عملیاتی این نیرو ملحق شد.
کد خبر: ۷۳۹۲۱۳
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۹ - 17April 2025

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، چندین فروند هواپیما‌های سوخو ۲۴، ترابری سی ۱۳۰، ایلوشین و هواپیمای آموزشی pc-۶ که توسط متخصصین پایگاه هوایی شهید دوران بازآمادشده است، طی مراسمی با حضور امیر سرتیپ خلبان «حمید واحدی» فرمانده نیروی هوایی ارتش به چرخه عملیاتی این نیرو اضافه شد.

هواپیما‌های جنگنده، ترابری و آموزشی بازآماد شده به چرخه عملیاتی نهاجا ملحق شدند

فرمانده نیروی هوایی در این مراسم، اقدامات و ابتکارات انجام شده در حوزه نظامی به ویژه بازآماد هواپیما‌ها و تجهیزات پروازی را نشانه خودباوری و اتکا به نیرو‌های متخصص داخلی عنوان کرد.

وی افزود: کلیه اقدامات انجام‌شده در زمینه بازآماد و تعمیرات این هواپیما‌های ترابری و آموزشی توسط متخصصین فنی پایگاه هوایی شهید دوران انجام شده، همچنین در بازآماد این هواپیما‌ها از همکاری و توان شرکت‌های دانش بنیان داخلی نیز استفاده شده است.

امیر سرتیپ واحدی اضافه کرد: برای بازآماد این هواپیما‌ها بالغ بر ۲۴۰ هزار نفرساعت کار در پایگاه هوایی شیراز صورت گرفته است.

انتهای پیام/۹۵۵

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار