اقتصاد مقاومتی و داشتن برنامه اقتصاد کشور را نجات می‌دهد

امام جمعه موقت بیرجند گفت: آنچه اقتصاد کشور را نجات می‌دهد اقتصاد مقاومتی و داشتن برنامه است و مشکلات اقتصادی کشور فقط با برداشتن تحریم‌ها اصلاح نمیشود.
کد خبر: ۷۳۹۳۹۰
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۳ - 18April 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، حجت‌الاسلام مختاری امام جمعه موقت بیرجند در خطبه‌های نمازجمعه‌ی این هفته، با تأکید بر ولایی و انقلابی بودن ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار‌داشت: این نهاد به همراه سپاه، به عنوان یک لشکر انقلابی، در برابر دشمنان با اتحاد و هماهنگی حرکت می‌کند.

حجت الاسلام محمد مختاری، امام جمعه موقت بیرجند

وی بر عظمت و جایگاه ایران در منطقه و جهان تأکید کرد و گفت: با توجه به آمادگی نیرو‌های مسلح ایران، آمریکا بداند که نمیتواند به خاک ما نزدیک شود.

حجت‌الاسلام مختاری با اشاره به کشتار مردم مظلوم غزه توسط رژیم صهیونیستی افزود: اسرائیل جنایات کار بداند هر گونه جنایتی بی جواب نخواهد بود و خودشان با خاک یکسان خواهند شد.

امام جمعه موقت بیرجند گفت: آنچه اقتصاد کشور را نجات می‌دهد اقتصاد مقاومتی و داشتن برنامه است و مشکلات اقتصادی کشور فقط با برداشتن تحریم‌ها اصلاح نمیشود.

امیر سرتیپ دوم ستاد شاطری فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی نیز پیش از خطبه‌های نمازجمعه در سخنانی گفت: چنان اتحادی بین آحاد جامعه و نیرو‌های مسلح وجود دارد که دشمن از این اتحاد رنج می‌برد و ناراحت است.

وی افزود:امروز ارتش با صلابت و همچون سدی مستحکم در برابر دشمن ایستاده است و با روحیه انقلابی همواره در کنار مردم است و در مسیر درست حرکت می‌کند.

انتهای‌پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار