نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان:

استکبار جهانی به این نتیجه رسیده که اگر می‌خواهد امت جهانی اسلام را متلاشی کند باید از خانواده آغاز کند

استکبار جهانی به این نتیجه رسیده که اگر می‌خواهد امت جهانی اسلام را متلاشی کند باید از خانواده آغاز کند حجت‌الاسلام والمسلمین «مطیعی» گفت: استکبار جهانی امروز به این نتیجه رسیده که اگر می‌خواهد جوامع اسلامی و امت جهانی اسلام را متلاشی کند باید از خانواده آغاز کند.
کد خبر: ۷۳۹۴۰۲
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۹ - 18April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین «مطیعی» نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان در خطبه‌های این هفته نماز جمعه سمنان در مصلای امیرالمومنین(ع) این شهر اظهار داشت: اگر نمی‌توانیم در میدان سخت جنگ‌ فلسطینی‌ها با رژیم غاصب صهیونیستی وارد شویم، باید در حد وسع خود به رفع مشکلات مالی و نیازهای این مردم مظلوم کمک کنیم.

استکبار جهانی به این نتیجه رسیده که اگر می‌خواهد جوامع اسلامی را متلاشی کند، باید از خانواده آغاز کند

وی ادامه داد: استکبار جهانی امروز به این نتیجه رسیده که اگر می‌خواهد جوامع اسلامی و امت جهانی اسلام را متلاشی کند باید از خانواده آغاز کند.

امام جمعه سمنان با تاکید بر تلاش برای عملی شدن شعار سرمایه‌گذاری برای تولید در سالجاری، ادامه داد: این شعار باید موضوع اصلی ذهن مسوولان و مردم و دغدغه عمومی و همگانی شود.

وی افزود: تولید بیشتر فایده‌هایی همچون ایجاد امنیت اقتصادی، خنثی‌کردن تحریم‌ها، جلوگیری از وابستگی به واردات و هدر رفتن سرمایه‌ها، مقاوم شدن کشور در مقابل فشارهای خارجی، اشتغالزایی و رفع مشکلات بیکاری دارد.

به گفته حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی، هر فرد حتی با سرمایه‌ کم برای تولید در مسیر کمک به پیشرفت نظام اسلامی تلاش و سرمایه‌گذاری کند.

وی با اشاره به درگذشت حجت‌الاسلام مهدی سلطانیه معاون پژوهشی حوزه علمیه برادران استان استان سمنان افزود: نکته‌ای که در تشییع پیکر یک روحانی متدین دیده شد حضور قشرهای مختلف مردم دامغان بود که پیوند عمیق روحانیت و مردم را نشان می‌دهد.

وی افزود: چنین مواردی نشان می‌دهد دشمن برای اهداف جداسازی مردم از روحانیت، دین و نظام موفق نبوده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با اشاره به اهمیت توجه داشتن به خانواده در سخنان رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: در مسیر خدمت‌رسانی به مردم، بدون همراهی خانواده‌ها، کارها پیش نمی‌رود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با اشاره به گفت‌وگو های ایران و آمریکا در عمان گفت: همه امور جامعه، معیشت و زندگی مردم را به این گفت‌وگو گره نزنیم.

وی با اشاره به اینکه مذاکره یکی از ده‌ها وظیفه وزارت امور خارجه است، اضافه کرد: نباید همه کارمان را به این مذاکره منعطف کنیم، چرا که طرف مقابل عهدشکنی می‌کند.

امام جمعه سمنان با تبریک روز ارتش گفت: این نیرو برای آسایش مردم همچون تیپ ذوالفقار از مرزهای جمهوری اسلامی حفاظت می‌کنند. شهید علی صیاد شیرازی برای نشان دادن عظمت نیروهای ارتش کافی است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین