اجتماع یاوران مهدی(عج) در آرامگاه فردوسی

اجتماع یاوران مهدی (عج) با حضور هزاران نفر از عاشقان ولی عصر و دوستداران اهل‌بیت (ع) و با مشارکت گسترده بچه‌های مسجدی در آرامگاه فردوسی برگزار شد.
کد خبر: ۷۳۹۵۶۳
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۸ - 19April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، جمعی از یاران حضرت مهدی (عج) در مراسمی ویژه با هدف ترویج مفاهیم مهدوی و فرهنگ غنی فارسی در آرامگاه فردوسی در منطقه توس گردهم آمدند.

اجتماع یاوران مهدی(عج) در آرامگاه فردوسی

در این مراسم که به منظور بزرگداشت شخصیت‌های دینی و فرهیختگان ادبی برگزار و شامل سخنرانی‌های علمی و ادبی، شعرخوانی و دعا بود، بچه‌های مسجدی نقش پررنگ و حضور گسترده‌ای داشتند.

در این اجتماع که با استقبال گسترده‌ای از سوی مردم نیز روبه‌رو شد، شرکت‌کنندگان به سرودن اشعار و مداحی در مدح امام زمان (عج) و دیگر ائمه معصومین پرداختند.

سخنرانان این مراسم تاکید کردند که آثار فردوسی نمادی از وحدت و همدلی در فرهنگ ایرانی - اسلامی هستند و باید همواره به یاد و پاسداشت آنها ادامه دهیم.

 همچنین، با اشاره به ضرورت شناخت و ترویج آموزه‌های مهدوی، از حاضرین خواسته شد تا در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی گام بردارند.

این تجمع با دعای فرج و نغمه‌های حماسی و شاداب به پایان رسید و شرکت‌کنندگان با انگیزه‌ای تازه و روحیه‌ای شاداب از محفل خارج شدند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها