نماینده ولی فقیه در استان کردستان:

کیفیت برنامه‌های دهه کرامت در کردستان مقدم بر کمیت آن باشد

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان گفت: کیفیت برنامه‌های دهه کرامت در استان مقدم بر کمیت آن باشد و دستگاه‌های اجرایی سعی کنند تداخلی در اجرای این برنامه‌ها به وجود نیاید.
کد خبر: ۷۳۹۷۸۵
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۶ - 20April 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سنندج، حجت‌الاسلام والمسلمین «عبدالرضا پورذهبی»، روز شنبه در جلسه هماهنگی برنامه‌های دهه کرامت و گرامیداشت شهدای خدمت در سنندج، دهه کرامت را فرصتی ارزشمند برای تبیین و ترویج معارف دینی و پیوند عمیق‌تر نسل جوان با سیره اهل‌بیت (ع) دانست.

کیفیت برنامه‌های دهه کرامت در کردستان مقدم بر کمیت آن باشد

وی با اشاره به نشانه‌های عقل و خردورزی در روایتی از امام رضا (ع) اشاره کرد و گفت: در جامعه حوادث شخصی، اجتماعی و خسارت فکری بسیار زیاد و دردآوری وجود دارد که انسان عاقل آن را می‌پذیرد و تحمل می‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان افزود: یکی از نشانه‌های عقلانیت تحمل سختی‌ها است، به این معنی که انسان عاقل باید بتواند در برابر مشکلات و مصائب صبور باشد و با پذیرش واقعیت‌ها، برای حل آنها تلاش کند.

وی هوشمندی در مقابل دشمنان را دومین نشانه انسان عاقل از نگاه امام هشتم بیان کرد و اظهار کرد: شاید دشمن رودرو نداشته باشیم اما دشمن فکری، جهانی و استکبار وجود دارد.

نماینده ولی فقیه در کردستان، مدارا با دوستان را سومین خصیصه انسان عاقل دانست و اضافه کرد: انسان عاقل باید با دوستان و همکاران خود با مدارا و احترام رفتار کند و در جهت ایجاد همدلی و هم‌افزایی تلاش کند.

حجت‌الاسلام پورذهبی، بر لزوم استفاده از ظرفیت بانوان و همدلی و هم‌افزایی بین دستگاه‌های مختلف در جهت اجرای برنامه‌های دهه کرامت و بزرگداشت شهید رئیسی تأکید کرد و از همه مسئولان خواست با همکاری و هماهنگی، در راستای تحقق اهداف و تکریم جامعه مخاطب این مناسبت‌ها تلاش کنند.

وی با بزرگداشت یاد و خاطره شهدای خدمت به جایگاه برجسته شهید رئیسی در بیانات رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: شهید رئیسی از ذخایر انقلاب بودند و مردم قدردان خدمات سه ساله دولت ایشان هستند.

نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: در گرامیداشت یاد شهدای خدمت، مراسم بزرگداشت اولین سالگرد شهادت شهید جمهور و همراهان در حسینیه سنندج برگزار می‌شود.

شناخت رویکرد دشمن و برنامه آنان از دیگر الزاماتی بود که حجت الاسلام والمسلیمن پورذهبی به آن اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند که به مذاکرات هسته‌ای نه خوش‌بین هستیم و نه بدبین که این مصداق عینی از شناخت رویکرد دشمن است.

دبیر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان هم از برگزاری دهها عنوان برنامه همزمان با دهه کرامت خبر داد.

حجت الاسلام سید محمد سادات افزود: در دهه کرامت بیش از ۵۰ عنوان برنامه در استان برگزار می شود که تلاش شده است محور تمامی این برنامه ها مردم بوده و در تمامی نقاط شهری و روستایی برنامه داشته باشیم.

معاون، سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان هم با تاکید بر ترویج فرهنگ خدمتگزاری در دهه کرامت گفت: خادم در کلام امام رضا(ع) جایگاه ویژه یا دارد و دهه کرامت فرصت مناسبی برای بازگویی آن است.

علی اکبر ورمقانی به فعالیت پنج کمیته در شورای فرهنگ عمومی استان اشاره کرد و افزود: در نشست آخر این شورا، تصمیم بر این شد تا مراسم روز دختر بصورت ویژه در استان برگزار شود.

وی بر لزوم مشارکت دادن دانش آموزان و دانشجویان، در برنامه های دهه کرامت تاکید کرد و گفت: جایگاه و خدمات شهیدجمهور و شهدای خدمت باید بصورت واقعی بیان شود.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار