سردار حسینی: کارت سوخت موتورسیکلت‌های فاقد بیمه غیر فعال می‌شود

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: کارت سوخت خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث از ابتدای خردادماه غیرفعال خواهند شد.
کد خبر: ۷۳۹۸۷۱
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۷ - 20April 2025

به گزارش خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، سردار «سید تیمور حسینی» رئیس پلیس راهور فراجا، از اجرای طرح مشترکی با همکاری ستاد مدیریت سوخت کشور خبر داد که بر اساس آن، کارت سوخت خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث از ابتدای خردادماه غیرفعال خواهد شد.

سردار حسینی: کارت سوخت موتورسیکلت‌های فاقد بیمه غیر فعال می‌شود

وی با اشاره به مواد ۴۵ و ۴۸ قانون بیمه اجباری شخص ثالث اظهار داشت: مطابق قانون، خودرو‌هایی که فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث هستند از سهمیه سوخت بهره‌مند نخواهند بود. همچنین تمام دستگاه‌ها و سازمان‌ها مکلف‌اند دریافت بیمه‌نامه شخص ثالث را به‌عنوان یکی از الزامات اولیه در ارائه خدمات به خودرو‌ها رعایت کنند.

سردار حسینی افزود: در راستای اجرای این قانون، به تمام وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث، اعم از موتورسیکلت و خودرو، یک مهلت یک‌ماهه از اول اردیبهشت تا پایان اردیبهشت‌ماه داده خواهد شد تا نسبت به دریافت بیمه‌نامه اقدام کنند. پس از پایان این مهلت، از ابتدای خردادماه، با هماهنگی ستاد مدیریت سوخت کشور، کارت سوخت این وسایل نقلیه غیرفعال خواهد شد.

وی با تأکید بر اهمیت بیمه شخص ثالث برای حفظ حقوق زیان‌دیدگان حوادث رانندگی خاطرنشان کرد: داشتن بیمه شخص ثالث، علاوه بر جلوگیری از محرومیت از سهمیه سوخت، از نظر قانونی و انسانی نیز یک الزام است. با توجه به افزایش نرخ دیه و هزینه‌های قطعات و تعمیرات خودرو، داشتن این بیمه‌نامه اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده است.

رئیس پلیس راهور فراجا در پایان از مردم درخواست کرد تا در مهلت تعیین‌شده نسبت به دریافت بیمه‌نامه شخص ثالث اقدام کنند و از عواقب قانونی و عملی ناشی از عدم برخورداری از این بیمه‌نامه جلوگیری کنند.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها