اجرای طرح برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در خوزستان

سرهنگ دولتشاهی در گفت‌وگویی رسانه‌ای از اجرای طرح برخورد با تخلفات حادثه‌ساز به مدت یک هفته در سطح استان خبر داد.
کد خبر: ۷۳۹۹۸۲
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۸ - 21April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از استان خوزستان، سرهنگ «رضا دولتشاهی» رئیس پلیس راهور استان خوزستان امروز در گفت‌وگویی رسانه‌ای از اجرای طرح برخورد با تخلفات حادثه‌ساز به مدت یک هفته در سطح استان خبر داد.

اجرای طرح برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در خوزستان

وی با اشاره به آمار حوادث رانندگی از ابتدای سال جاری تاکنون اظهار داشت: یکی از عوامل اصلی بروز تصادفات در خوزستان، بی‌توجهی به قوانین رانندگی بوده است.

سرهنگ دولتشاهی افزود: در راستای کاهش حوادث ترافیکی، از فردا طرح برخورد با تخلفات حادثه‌ساز از جمله عدم توجه به جلو، استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی و استفاده نکردن از کلاه ایمنی توسط موتورسواران در سراسر استان اجرا خواهد شد.

وی تصریح کرد: در این طرح، گشت‌های پلیس راهور به صورت محسوس و نامحسوس در سطح معابر حضور خواهند داشت و همچنین با استفاده از دوربین‌های نظارتی، تمامی محور‌های شهری تحت کنترل قرار می‌گیرند.

رئیس پلیس راهور استان خوزستان تأکید کرد: خودرو‌هایی که مرتکب دو تخلف به‌صورت همزمان شوند، توقیف و به پارکینگ منتقل خواهند شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار