مختاری: بیش از ۳۰۰ مزرعه شهری در بوستان برکت مشهد ایجاد شده است

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد گفت: ۳۰۸ مزرعه‌ی شهری در بوستان برکت در اختیار شهروندان علاقه‌مند به کشاورزی شهری قرار گرفته است.
کد خبر: ۷۴۰۰۸۹
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۶ - 21April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «حسین مختاری» مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد، کشاورزی شهری را راهکاری برای زیست پذیری و پویایی اجتماعی دانست و اظهار داشت: در سال‌های اخیر، کشاورزی شهری به عنوان یکی از راهکار‌های نوین مقابله با چالش‌های زیست‌محیطی و تأمین امنیت غذایی، مورد توجه بسیاری از شهروندان و مدیران شهری قرار گرفته است.

مختاری: بیش از ۳۰۰ مزرعه شهری در بوستان برکت مشهد ایجاد شده است

وی افزود: این شیوه نوین که شامل کاشت سبزیجات، گیاهان دارویی و میوه‌ها در فضا‌های کوچک شهری است، نه تنها به کاهش هزینه‌های خانوار کمک می‌کند، بلکه نقش مهمی در بهبود کیفیت هوا، افزایش سرانه فضای سبز و ایجاد اشتغال خرد ایفا می‌کند.

مختاری گفت: مدیریت شهری در تلاش است با فراهم‌سازی بستر‌های لازم از جمله آموزش، توزیع بذر و حمایت‌های مالی، کشاورزی شهری را به یک جریان پایدار در توسعه شهر‌های سبز تبدیل کند.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد ادامه داد: از مجموع ۳۱ هکتار مساحت کل بوستان برکت، ۷ هزارمترمربع به کشاورزی شهری اختصاص یافته است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها