سازمان اوقاف در طرح‌های عمرانی خراسان شمالی سرمایه گذاری می‌کند

در دیدار «بهمن نوری» استاندار خراسان شمالی با حجت‌الاسلام «سیدمهدی‌خاموشی» رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، مفاد تفاهم‌نامه دوجانبه استانداری خراسان شمالی و سازمان اوقاف، بررسی و بر آن توافق شد تا پس از طی فرایند اداری و امضای رسمی دو طرف، طرح‌های بزرگ سرمایه‌گذاری به زودی عملیاتی و اجرایی شود.
کد خبر: ۷۴۰۱۰۳
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۵ - 21April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان‌ شمالی، در دیدار روز گذشته «بهمن نوری» استاندار خراسان شمالی با حجت‌الاسلام «سیدمهدی‌خاموشی» رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، مفاد تفاهم‌نامه دوجانبه استانداری خراسان شمالی و سازمان اوقاف، بررسی و بر آن توافق شد تا پس از طی فرایند اداری و امضای رسمی دو طرف، طرح‌های بزرگ سرمایه‌گذاری به زودی عملیاتی و اجرایی شود.

سازمان اوقاف در طرح‌های عمرانی خراسان شمالی سرمایه گذاری می‌کند«بهمن نوری» استاندار خراسان شمالی در این دیدار با اشاره به ضرورت مشارکت سازمان اوقاف با میراث فرهنگی برای احیای اماکن تاریخی تاکید داشت و خام‌فروشی را از مهم‌ترین معضلات اقتصادی استان عنوان کرد و استفاده بهینه از ظرفیت اراضی اوقافی و احیای موقوفات با هدف ثروت‌آفرینی مولد و پایدار، مشارکت این سازمان در طرح‌های اقتصادی و عام‌المنفعه متناسب با مزیت‌های این استان را خواستار شد و اظهارداشت: امیدواریم از ظرفیت عظیم این سازمان برای تحرک‌بخشی به اقتصاد استان بهره مطلوب گرفته شود.

حجت‌الاسلام «سیدمهدی‌خاموشی» رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، نیز در این دیدار، سرمایه‌گذاری اوقاف در طرح‌های تولیدی را در راستای تحقق شعار سال مدنظر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) توصیف کرد و اهتمام این سازمان به سرمایه‌گذاری در خراسان شمالی را مورد تاکید قرار داد.

گفتنی است؛ محور‌های اصلی این تفاهم‌نامه شامل طرح توسعه آستان مقدس امام‌زاده سید عباس (ع) و ساماندهی منطقه گردشگری ایوب در بجنورد، همچنین سرمایه‌گذاری اوقاف در طرح گردشگری کاروانسرای رباط قره بیل در گرمه، سرمایه‌گذاری در زمینه انرژی‌های خورشیدی و بادی (هر کدام ده مگاوات)، سرمایه‌گذاری در زنجیره تولید گوشت قرمز و احداث کشتارگاه صنعتی یا پالایشگاه دام، هم‌چنین توسعه زنجیره‌های زعفران و انگور، لایروبی قنات‌های اوقافی و بقاع متبرکه، مشارکت در طرح اقدام ملی مسکن، سرمایه‌گذاری در طرح پرورش دام سبک در فاروج و احداث مجتمع خدمات رفاهی در شهرستان سملقان است.

از دیگر مفاد این تفاهم‌نامه می‌توان به تعهد سازمان اوقاف برای مطالعه انتقال صنوف مزاحم و آلاینده مرکز استان به اراضی موقوفه امام‌زاده روستای لنگر، مطالعه انتقال پساب شیروان برای طرح ۵۰۰ هکتاری زراعت چوب و نیز، بررسی امکان خرید یک فروند هواپیما برای پشتیبانی از پرواز‌های فرودگاه بجنورد اشاره کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار