مشکلات جامعه ایثارگران استانداری کهگیلویه و بویراحمد بررسی شد

با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، مشکلات کارکنان ایثارگر استانداری مورد بررسی قرار گرفت.
کد خبر: ۷۴۰۳۰۸
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۴ - 22April 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، «یدالله رحمانی» استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشست صمیمی با جانبازان، فرزندان شهدا و ایثارگران استانداری، فرمانداری و بخشداری‌های تابعه با اشاره به نقش استان در هشت سال دفاع مقدس اظهار داشت: ۴۷ هزار رزمنده، ۳۱۷ آزاده، ۱۲ هزار جانباز و تقدیم ۲ هزار شهید بیانگر نقش این استان در دوران دفاع مقدس است.
 
بررسی مشکلات جامعه ایثارگران استانداری کهگیلویه و بویراحمد
 
وی افزود: بعد از جنگ و در همه عرصه‌های انقلاب، مردم این استان حماسه آفرین بودند و همواره در میان استان‌های سرآمد کشور در حمایت و پشتیبانی از انقلاب بودیم.
 
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه مشکلات زیادی در مسیر توسعه این استان وجود دارد و اگر شبانه‌روزی تلاش کنیم باز هم وقت کم می‌آوریم، تصریح کرد: در مدت چندماهی که توفیق خدمتگزاری به مردم این استان را دارم روز‌های پنج شنبه و جمعه با حضور مدیران بازدید از پروژه‌های عمرانی را در دستور کار قرار دادیم و سرکشی از خانواده‌های معزز شهدا و جانبازان در این برنامه‌ها در دستور کار است.
 
رحمانی با تاکید بر پیگیری درخواست‌ها و مطالبه ایثارگران و خانواده شهدا، تاکید کرد: همه مصوبات جلسات ایثارگران باید پیگیری و به نتیجه برسند. 
 
این مسئول خواستار تشکیل کارگروهی برای پیگیری مصوبات و رفع مسائل و مشکلات جامعه ایثارگران شد و ادامه داد: در گذشته جهت رفع مشکلات ایثارگران اقداماتی انجام شده، اما هنوز برخی از مشکلات به قوت خود باقی است.
 
وی داشتن نگاه و اراده براساس شعار وفاق ملی دولت را حلال مشکلات دانست و گفت: مدیریت، اصلی‌ترین فرآیند توسعه است و خانواده شهدا و ایثارگران باید در مدیریت‌ها نقش‌آفرین باشند.
 
وی با بیان اینکه، ۹۷ نفر از جامعه ایثارگری در مجموعه استانداری داریم که ۳۴ نفر از آنها دارای مسئولیت‌های معاون، مدیرکل، معاون مدیرکل و مواردی از این قبیل هستند، تاکید کرد: از فرزندان شهدا در پست‌های مدیریتی بیشتر استفاده شود.
 
رحمانی به انتصابات درون ادارات و سازمان‌ها و استفاده از ظرفیت ایثارگران در مسئولیت‌ها اشاره کرد و افزود: دیدار و سرکشی از خانواده‌های شهدای استانداری و مجموعه وزارت کشور بیش از گذشته در دستور کار باشد.
 
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در مسیر توسعه استان نیازمند همراهی فرزندان شهدا، جانبازان و ایثارگران هستیم که نواقصات و مشکلات را به ما منعکس کنند.
 
وی بر اجرای قانون اشتغال و جذب ایثارگران تاکید کرد و گفت: اگر تاکنون پیگیری لازم برای اجرایی و عملیاتی شدن این قانون انجام نشده است در دستور کار باشد.
 
رحمانی خاطرنشان کرد: مسائل بیمه‌ای، رفاهی همه کارکنان خصوصا خانواده شهدا و ایثارگان مجموعه وزارت کشور در استان در دستور کار باشد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار