گلستان غرق عزای رییس مکتب جعفری

مراسم دسته‌روی سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) در نقاط مختلف شهرها و روستاهای گلستان برگزار شد.
کد خبر: ۷۴۰۹۸۳
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۹ - 24April 2025
به گزارش دفاع‌پرس از گلستان، گلستانی‌های سیاه‌پوش در مسیر‌های مشخص شده، با راه انداختن دستجات سینه‌زنی و زنجیرزنی به عزاداری پرداختند.
 
گلستان غرق عزای رییس مکتب جعفری
 
در گرگان این آیین معنوی از مسجد تاریخی گلشن آغاز شد و عزاداران پس از پیمودن خیابان شهید رجایی، چهارراه آتش‌نشانی و بلوار رسالت به حرم مطهر امامزاده عبدالله (ع) رسیدند.
 
پیشاپیش دسته عزاداران، آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی نماینده ولی‌فقیه در گلستان حرکت می‌کرد و مسوولان استانی، خانواده شهدا، دانشجویان و هیات‌های مذهبی او را همراهی می‌کردند.
 
پس از ورود دسته عزاداران به صحن امامزاده عبدالله و بعد از مرثیه‌سرایی مداحان، نماز جماعت ظهر و عصر برپا و از نمازگزاران با اطعام پذیرایی شد.
 
پیش از شروع دسته‌روی پژوهشگر تاریخ تشیع و استاد حوزه و دانشگاه، با تاکید بر «عقلانیت جعفری» گفت: امام صادق (ع) عقل را حجت باطنی معرفی کرد و نشان داد دین بدون تعقل ناقص است.
 
حجت‌الاسلام حاتم متقی‌کرمانشاهی، با اشاره به تنوع قومی گلستان اظهار کرد: ترکمن، سیستانی، فارس و بلوچ در گلستان زیر پرچم محبت اهل‌بیت (ع) گرد آمده‌اند؛ این سرمایه اجتماعی، الگویی برای وحدت ملی است.
 
متقی‌کرمانشاهی همچنین از رسانه‌ها خواست در نقل و انتشار اخبار به تعمق و دقت، همان‌گونه که امام صادق (ع) در فقه‌الحدیث عمل می‌کرد، پایبند باشند.
 
انتهای پیام /
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار