به گزارش خبرنگار دفاعپرس از بیرجند، همایش هماندیشی علمای شیعه و اهلسنت خراسان جنوبی با محوریت نقش علما در امنیت پایدار با حضور جمعی از علمای شیعه و اهلسنت خراسان جنوبی و برخی از مسئولان کشوری و استانی به میزبانی قرارگاه عملیاتی شهید ناصری نیروی زمینی سپاه در بیرجند برگزار شد.
سردار ساجدیفر معاون فرهنگی و عملیات روانی نیروی زمینی سپاه پاسداران، در این جلسه با اشاره به نقش موثر علما در محورهای مختلف هفتگانه بهویژه بصیرت، زمانشناسی و جهادتبیین؛ بر نقش و جایگاه علما در تبیین، روشنگری، امیدآفرینی و مقابله با جنگ شناختی و ترکیبی دشمنان در جامعه بهویژه در بین نسل جوان تاکید کرد.
در پایان اینجلسه، از خانواده "مرحوم امیرمحمد خالقی" دانشجوی نخبه شهرستان درمیان که سال گذشته در تهران به دست اراذل و اوباش به قتل رسید تجلیل شد، و همچنین از خدمات علمای برجسته شیعه و اهلسنت خراسان جنوبی در قرارگاه عملیاتی شهید ناصری استان تجلیل و قدردانی شد.
انتهایپیام/