سرهنگ الهی راد: افزایش ۲۰۰ درصدی انتشار کتاب در اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس خراسان شمالی

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان شمالی گفت: از سال ۱۳۸۴ تاکنون ۲۶۰ عنوان کتاب چاپی و ۱۰۰ عنوان کتاب صوتی در موضوع دفاع مقدس و مقاومت به همت نویسندگان و پژوهشگران بومی استان تولید شده است که طی سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱، افزایش ۲۰۰ درصدی چاپ و انتشار کتاب در این اداره کل اتفاق افتاده است.
کد خبر: ۷۴۱۳۵۵
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۵ - 28April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان‌ شمالی، سرهنگ پاسدار «مهدی الهی راد» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی در جمعی از خبرنگاران، اظهارداشت: یکی از مهم‌ترین راه‌ها برای انتقال از خودگذشتگی نسل‌های گذشته و خون‌هایی که برای انقلاب اسلامی ریخته شده، ثبت و ضبط آن است در این راستا از سال ۱۳۸۴ تاکنون ۲۶۰ عنوان کتاب چاپی و ۱۰۰ عنوان کتاب صوتی در موضوع دفاع مقدس و مقاومت به همت نویسندگان و پژوهشگران بومی استان تولید شده است که طی سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱، افزایش ۲۰۰ درصدی چاپ و انتشار کتاب در این اداره کل اتفاق افتاده است.

سرهنگ الهی راد: افزایش ۲۰۰ درصدی انتشار کتاب در اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس خراسان شمالیوی با بیان اینکه با همت همکاران در بسیاری از عملکرد‌ها در اجرای برنامه‌های ابلاغی، رشد بسیار خوبی را شاهد هستیم، افزود: در حوزه تولید کتاب‌های صوتی دفاع مقدس نیز رشد ۱۰۰ درصدی را شاهد بودیم، از سال ۱۳۹۷ تاکنون ۸۰ عنوان کتاب صوتی با هدف ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت به‌ویژه در میان نسل جدید تهیه و منتشر شده است.

سرهنگ الهی راد با بیان اینکه سهمیه ابلاغی وزارتخانه برای خراسان شمالی در سال ۱۴۰۳ تولید ۶۰ عنوان کتاب چاپی و ۲۰ عنوان کتاب صوتی بود، تصریح کرد: ۸۱ عنوان کتاب شامل ۶۱ عنوان کتاب چاپی و ۲۰ عنوان صوتی در حوزه دفاع مقدس در سال ۱۴۰۳ در این استان در قالب‌های متنوع، چون خاطرات رزمندگان، داستان، شعر، تاریخ شفاهی، زندگی‌نامه، نمایشنامه، حوزه کودک و نوجوان و پژوهشی و آموزشی با محتوای متناسب با گروه‌های سنی مختلف تهیه و منتشر شده است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی با بیان اینکه از سال ۱۳۸۴ تاکنون ۲۶۰ عنوان کتاب در موضوع دفاع مقدس به همت نویسندگان و پژوهشگران بومی منتشر شده است که از این تعداد ۱۰۰ عنوان کتاب چاپی و ۴۰ عنوان کتاب صوتی مربوط به سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ است.

وی با بیان اینکه اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس همه ساله و طی سال گذشته به منظور تبادل کتاب دفاع مقدس، تعداد زیادی از کتاب‌های چاپ شده توسط نویسندگان استان به سایر استان‌ها ارسال شد، گفت: اکنون بیش از ۲۰ هزار جلد کتاب مرتبط با دفاع مقدس در کتابخانه تخصصی این اداره کل نگهداری می‌شود که به‌صورت روزانه در اختیار پژوهشگران، دانش‌آموزان، دانشجویان و علاقه‌مندان به این حوزه قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار