حجت الاسلام فاطمی نسب: وحدت بزرگ‌ترین عامل موفقیت در تقابل با دشمنان است

مدیر مرکز اسلامی و رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان کرمانشاه گفت: وحدت بزرگترین عامل موفقیت و پیروزی ما در تقابل با دشمنان نظام و انقلاب است که باید حفظ و تقویت شود.
کد خبر: ۷۴۱۴۱۱
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶ - 26April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، حجت‌الاسلام والمسلمین «جواد فاطمی‌نسب» مدیر مرکز اسلامی و رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان کرمانشاه امروز در نشست خبری،  وحدت رمز پیروزی و بزرگ‌ترین عامل موفقیت مسلمانان بر جبهه کفر و استکبار است و دشمنان نیز به خوبی این مسئله را می‌دانند و اظهار داشت:  برای ایجاد خدشه در وحدت مسلمانان توطئه‌های بسیاری را طراحی و اجرا می‌کنند تا وحدت مذاهب اسلامی را از بین برده و بین مردم اختلاف و جدایی اندازند لذا این وحدت و برادری در بین مردم باید حفظ شده و تقویت شود. 

حجت الاسلام: وحدت بزرگ‌ترین عامل موفقیت در تقابل با دشمنان است

وی افزود: با نگاه به سیره اهل بیت و معصومین (ع) می‌بینیم که موضوع وحدت و پرهیز از موارد تفرقه‌انگیز بین مسلمانان بسیار نمود داشته است و تمام تلاش آن‌ها در طول حیات مبارکشان برای ایجاد وحدت در جوامع اسلامی بوده است. 

مدیر مرکز اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: در منظومه فکری امامین انقلاب نیز موضوع وحدت بسیار حائز اهمیت است رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانات صریح خود هرگونه اهانت به مقدسات مذاهب اسلامی را ممنوع اعلام کردند که نشان می‌دهد وحدت در حرکت رو به جلوی انقلاب و در تقابل با دنیای استکبار و ظالمان در منطقه بسیار مهم است. 

حجت الاسلام فاطمی‌نسب خاطرنشان کرد: بر همه ما وظیفه است که در راستای تقویت وحدت و اخوت و برادری مسلمانان تلاش کرده و از پرداختن به موضوعات تفرقه‌انگیز خودداری کنیم. 

وی در ادامه ضمن محکوم کردن اهانت اخیر به مقدسات اهل سنت، اذعان داشت: در یکی از برنامه‌های صدا و سیما که اخیراً پخش شد مطالبی حاوی اهانت به مقدسات برادران عزیز اهل سنت عنوان شد که از نظر همه علما محکوم است و نباید چنین مواردی در صدا و سیما که یک رسانه ملی و متعلق به تمام افراد جامعه تکرار شود. 

حجت الاسلام فاطمی‌نسب افزود: صدا و سیما همواره در جامعه وحدت‌آفرین بوده است و با برخورد سریع خود با عوامل این برنامه نشان داد که در برخورد با کسانی که وحدت جامعه اسلامی را هدف گرفته‌اند تعارف ندارد که لازم است از واکنش سریع صدا و سیما در حمایت از وحدت جامعه تقدیر و تشکر کنم. 

وی خاطرنشان کرد: در صدا و سیما که یک رسانه ملی و پر مخاطب است با توجه به تهدیداتی که در زمینه نفوذ دشمنان در بدنه صدا و سیما برای اهداف تفرقه‌انگیز دشمنان قسم‌خورده نظام و انقلاب متصور می‌شود باید نظارت‌ها دقیق‌تر باشد تا شاهد چنین موارد تفرقه‌انگیزی در جامعه نباشیم. 

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان در ادامه گفت: اتخاذ مواضع قاطعانه علمای اهل سنت و شیعه در محکوم کردن این موضوع نیز بسیار مهم بود که نشان داد علما و روحانیت با بصیرت و هوشیاری تمام دست‌های پشت پرده این موضوع را فهمیده و با سخنرانی و اعلام مواضع قاطعانه به هنگام خود از سوءاستفاده‌های احتمالی دشمنان و ایجاد اختلاف در کشور جلوگیری کردند. 

حجت الاسلام فاطمی‌نسب اذعان داشت: استان کرمانشاه همواره الگویی از زندگی مسالمت‌آمیز مذاهب مختلف اسلامی در کشور و در دنیای اسلام بوده و مردم بصیر و هوشیار استان در برخورد با این مطالب تفرقه‌انگیزی که توطئه دشمنان ما است، با اتخاذ رفتار مناسب از هرگونه سوءاستفاده دشمنان جلوگیری کرده و در ادامه مسیر انقلاب نیز وحدت، اخوت و برادری خود را برای تقابل با دشمنان اسلام و انقلاب حفظ می‌کنند. 

وی در پایان افزود: امروز که دشمنان انقلاب با بسته‌ای کامل از یک جنگ ترکیبی و شناختی به تقابل با ما به میدان آمده‌اند قطعاً حفظ وحدت و تقویت برادری و اخوت در بین مسلمانان بسیار مهم و ضروری است و برای حفظ این وحدت باید بصیرت و هوشیاری در مردم وجود داشته باشد و الحمدالله تا به امروز مردم ثابت کرده‌اند که از بصیرت و هوشیاری بسیار بالایی برخوردار هستند. 

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها