به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، سرهنگ پاسدار «وحید فخرالدین» معاون نیروی انسانی سازمان بسیج در یادواره شهدای پایگاه امام علی (ع) شهرستان آزادشهر و هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم حاج «احمد غلامی» اظهار داشت: مدافعان حرم در مبارزه با تروریسم و حفظ امنیت منطقه ونیز دفاع از حرمهای مقدس نقش بسیار مهم را ایفا کردند.
معاون نیروی انسانی سازمان بسیج تاکید کرد: این شهدای بزرگوار با جانفشانی خود نشان دادند که امنیت و تمامیت ارضی کشور جهان اسلام دوستی و برادری را طلب میکند.
وی افزود: باید فرهنگ ایثار و فداکاری شهدا در جامعه ترویج شود تا نسلهای آینده نیز با الهام از آن ها، در مسیر حق و حقیقت گام بردارند.
سرهنگ فخرالدین تصریح کرد: شهدای مدافع حرم با گذشتن از جان خود، درس ایثار و از خودگذشتگی را به نسلهای آینده آموختند و به عنوان الگوهایی جاودان در تاریخ ایران اسلامی ثبت شدند.
وی در پایان گفت: برگزاری مراسم یادواره شهدا، یادآوری رشادتهای شهدا به منظور زنده نگه داشتن نام و یاد آنها است.
انتهای پیام/ 112