پیگیری آمادهسازی و تکمیل زیرساختهای روایتگری در یادمان شهدای نهر خیّن
موضوع آمادهسازی زیرساختهای روایتگری و جذب زائران در یادمان شهدای نهر خیّن، در جلسه هیات امنای این یادمان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
حجت الاسلام «علی لقمانپور» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت استان قم و دبیر هیات امنای یادمان نهر خین، در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس در قم، اظهار داشت: از زمان واگذاری این یادمان به استان قم جلسات متعددی با پیگیری استاندار محترم برگزار شد.

وی افزود: در جلسه اخیر هیات امنای یادمان شهدای نهر خین که روز گذشته در دفتر سردار موحد فرمانده محترم سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) برگزار شد، مواردی از قبیل جانمایی احداث پارکینگ، سنگرهای راویان و خادمین، سکوی روایتگری و... مورد بحث و تبادل نظر و تصویب قرار گرفت.
لقمانپور گفت: این اقدامات گام مهمی در معرفی یادمان نهر خین و نقش لشکر ۱۷ در عملیات کربلای چهار و نیز پاسداشت شهدای این عملیات خواهد بود.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


