فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان:

کارگران کم‌بهره‌ترین گروه در نظام‌های اقتصادی هستند

سردار «نظری» افزود: در هر نظام یا کشوری که بخواهد حساب کند، کارگران زحمتکش‌ترین و شاید کم‌بهره‌ترین گروه در نظام‌های اقتصادی هستند.
کد خبر: ۷۴۲۰۳۴
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۸ - 28April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمان، سردار «محمد علی نظری» فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در دیدار مدیرکل اداره کل تعاون،  کار و رفاه اجتماعی استان کرمان وفرمانده بسیج کارگری استان به مناسبت هفته کار و کارگر با وی، با اشاره به اهمیت نقش کارگران در نظام اقتصادی کشور، اظهار داشت: کارگران قشر بسیار زحمتکش و پنهانی هستند که عمده بار نظام اقتصادی بر دوش این قشر قرار دارد، اما معمولاً این تلاش‌ها دیده نمی‌شود.

کارگران کم‌بهره‌ترین گروه در نظام‌های اقتصادی هستند

وی افزود: در هر نظام یا کشوری که بخواهد حساب کند، کارگران زحمتکش‌ترین و شاید کم‌بهره‌ترین گروه در نظام‌های اقتصادی هستند.

سردار نظری با اشاره به لزوم حمایت از کارگران و افزایش بهره‌وری در کشور، گفت: تمام تشکل‌ها باید کمک کنند به بهره‌وری بیشتر و حل مشکلات کارگران. هرچه رضایت‌مندی و خدمت به قشر کارگری بالاتر باشد، امیدآفرینی بیشتر می‌شود و در نتیجه کیفیت خدمات به کارگران نیز بالاتر می‌رود.

وی در ادامه تصریح کرد: این امر باعث افزایش بهره‌وری و در نهایت توسعه بیشتر می‌شود. افزایش اشتغال نیز در این فرآیند نقش دارد. این یک سیکل مثبت است که تشکل‌ها با هم‌افزایی می‌توانند به آن تحقق بخشند.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان همچنین به نقش بسیج کارگری در ایجاد روحیه جهادی و مقابله با تهدیدات دشمنان اشاره کرد و افزود: یکی از اهداف بسیج کارگری ایجاد روحیه کار و تلاش و بسیجی در میان کارگران است. بسیج کارگری در کنار آموزش‌های مهارت‌آموزی کارخانجات، به آموزش‌های تخصصی نیز پرداخته است.

سردار نظری در پایان گفت: با توجه به تهدیدات دشمنان از ابتدای پیروزی انقلاب تا کنون، آنها همواره به دنبال بازگشت و استثمار کشور‌های منطقه بوده‌اند. اما اندیشه مقاومت و مقابله با استکبار و ظلم‌ستیزی اکنون در سطح جهانی ساری و جاری شده است.

وی در ادامه افزود:بسیج اقشار مختلف ما که شامل ۲۲ قشر مختلف می‌شود، که در کنار عزیزان در بخش‌های مختلف کار و تلاش هستند.

فرمانده سپاه استان کرمانگفت:ما آمادگی داریم با تمام توان و منابع موجود در سپاه و حوزه‌های کارگری، به شما کمک کنیم. هدف ما این است که کارگران به مطالبات خود برسند و در این راستا اگر تشکل‌های دیگر هم افزایی کنند، این موضوع بهتر محقق خواهد شد.

اختتامیه جشنواره امتنان نیز هر ساله در هفته کار و کارگری برگزار می‌شود

«علیرضا ابراهیمی» مدیرکل اداره کل تعاون،  کار و رفاه اجتماعی استان کرمان در این دیدار با بیان اینکه هفته کار و کارگری از پنجم اردیبهشت ماه در کشور آغاز شده است و برای بزرگداشت این هفته برنامه‌های خوبی تدارک دیده شده است که در تعامل با کارفرمایان برگزار می‌شود، عنوان کرد: ۵۲هزار واحد تولیدی فعال در سطح استان کرمان داریم که در همه زمینه‌های معدنی، صنعتی، کشاورزی و خدماتی مشغول فعالیت هستند.

وی افزود:جلسات متعددی با صنایع استان و واحد‌های تولیدی برگزار شده و بیش از ۱۰۰ برنامه فرهنگی، اجتماعی در این هفته در سطح استان برگزار می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با بیان اینکه از مهمترین این برنامه‌ها نشست با تشکلات کارگری و انجمن‌های مرتبط است، ادامه داد: در دیدار با مقامات استانی مشکلات جامعه کارگری استان عنوان شده و در جهت رفع مشکلات و آسیب‌ها هستیم.

وی با اشاره به اینکه بخش اعظمی از شعار سال توسط جامعه کار و کارگری محقق می‌شود و همه باید از آنها حمایت کنیم، افزود: اختتامیه جشنواره امتنان نیز هر ساله در هفته کار و کارگری برگزار می‌شود و تعدادی از کارگران استان کرمان به دیدار مقام معظم رهبری می‌روند و سهمیه‌ای در این زمینه در نظر گرفته شده است.

ابراهیمی با بیان اینکه سهمیه استان کرمان برای دیدار مقام معظم رهبری در سال گذشته ۴۰ نفر بوده و سهمیه امسال ۸۰ نفر در نظر گرفته شده که برنامه ریزی شده که افرادی به این دیدار بروند که تاکنون نرفته باشند، گفت: برنامه‌ریزی شده که از همه شهرستان‌ها کارگرانی در حوزه‌های مختلف انتخاب شوند و این سهمیه صرفاً از مجموعه صنایع انتخاب نشود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار