مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بندرترکمن:

تمام آثار شهیدمطهری بلا استثنا قابل استفاده اند

صیدانلو گفت: شهید مطهری یکی از نظریه‌پردازان اصلی انقلاب اسلامی و از اعضای متفکر نهضت بود که با نقش‌آفرینی مؤثر خود، مردم را به سوی آرمان‌های انقلاب اسلامی هدایت کرد.
کد خبر: ۷۴۲۱۴۳
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۶ - 29April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از گلستان،حجت‌الاسلام «مهدی صیدانلو»مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج بندرترکمن، در جمع پایوران این ناحیه به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه اظهار داشت: هفته عقیدتی سیاسی در سپاه یادبودی از مجاهدت‌های یک معلم شهید است که به گفته حضرت امام خمینی (ره)، تمامی آثار قلمی و سخنرانی‌های او بلااستثنا قابل استفاده است.

تمام آثار شهیدمطهری بلا استثنا قابل استفاده اند

حجت‌الاسلام صیدانلو افزود: این معلم شهید نه تنها در سپاه بلکه در نظام آموزشی کشور نیز به عنوان یک الگوی برتر شناخته می‌شود.

وی با بیان ویژگی‌های علمی و اخلاقی این اندیشمند انقلاب اسلامی، گفت: وی با وجود زندگی ساده و محدودیت‌های فراوان، همواره اهل مطالعه و تحقیق بود و در علوم مختلف سرآمد به شمار می‌رفت.

حجت‌الاسلام صیدانلو تأکید کرد: شهید مطهری یکی از نظریه‌پردازان اصلی انقلاب اسلامی و از اعضای متفکر نهضت بود که با نقش‌آفرینی مؤثر خود، مردم را به سوی آرمان‌های انقلاب اسلامی هدایت کرد.

وی در پایان ضمن گرامیداشت یاد این معلم شهید، بر ضرورت الگوگیری مربیان و معلمان امروز از روحیه ایثار، اخلاص و دلسوزی این شخصیت برجسته تأکید کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار