ابعاد توطئه علیه سلاح حزب‌الله

تحلیلگر معروف جهان عرب با اشاره به روی آوردن رئیس جمهور لبنان به آمریکا و فرانسه برای توقف حملات رژیم صهیونیستی به این کشور آنرا اقدامی بیهوده دانست و خواستار تقویت معادله ملت، ارتش و مقاومت شد.
کد خبر: ۷۴۲۲۴۶
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۵ - 29April 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «عبدالباری عطوان»، تحلیلگر برجسته فلسطینی با بیان اینکه تجاوزات مکرر صهیونیست‌ها به لبنان با چراغ سبز ضامنان توافق آتش‌بس یعنی فرانسه و آمریکا انجام می‌شود، درخواست جوزف عون از این دو کشور برای تحت فشار قرار دادن اسرائیل را به سخره گرفت و گفت تنها مقاومت است که می‌تواند مقابل دشمن بایستد.

ابعاد توطئه علیه سلاح حزب‌الله/ احیای فتنه جنگ داخلی در لبنان

کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی علناً تایید کرد که قبل از حمله به ضاحیه جنوبی بیروت، واشنگتن را در جریان گذاشته بود. بنابراین اگر دولت آمریکا که به نظر می‌رسد جوزف عون و نواف سلام، نخست وزیر لبنان خیلی روی آن حساب کرده‌اند و به این دولت اعتماد دارند، می‌خواست توافق آتش بس را اجرا کند، به همه حملات قبلی اسرائیل علیه لبنان اعتراض می‌کرد و ابتکار عمل را برای تحت فشار قرار دادن این رژیم جهت پایبندی به آتش بس در دست می‌گرفت، اما این کارو نکرد و هرگز نخواهد کرد.

روشن می‌شود که هدف از این حملات و همه تجاوزاتی که صهیونیست‌ها بعد از توافق آتش بس به لبنان انجام داده‌اند، ایجاد رعب و وحشت در میان ملت این کشور و تسلیم کردن دولت و ارتش آن و نابودی چیزی به نام حاکمیت در لبنان است. مشخص است که رژیم اشغالگر می‌خواهد لبنان را به یک جنگ داخلی بکشاند که بارزترین عنوان و ویژگی آن درگیری میان ارتش و مقاومت باشد و به همین منظور به اشغال ۵ تپه راهبردی در جنوب لبنان ادامه می‌دهد. اما در نهایت صهیونیست‌ها مجبورند همانند سال ۲۰۰۰ ، یعنی با زورِ مقاومت از لبنان خارج شوند.

انتهای پیام/ ۹۸۸

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار