حجت الاسلام احمدی: دهه کرامت فرصتی برای بازخوانی ارزش‌های انسانی است

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه گفت: دهه کرامت فرصتی مغتنم است تا بار دیگر به ارزش‌های اصیل انسانی بازگردیم و جامعه‌ای سرشار از مهربانی، کرامت و تقوا بسازیم.
کد خبر: ۷۴۲۲۶۸
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۶ - 29April 2025

حجت‌الاسلام والمسلمین «مسعود احمدی» دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه امروز در گفتگو دفاع‌پرس، درباره جایگاه دختران در فرهنگ ایرانی و اسلامی اظهار داشت: کرامت انسانی همواره یکی از ارکان اساسی جامعه ما بوده و دختران در این منظومه ارزشمند جایگاهی ویژه دارند. آموزه‌های دینی ما دختران را برخوردار از شأن و منزلتی والا می‌داند و حفظ کرامت آن‌ها را ضامن بالندگی خانواده و جامعه معرفی کرده است.

حجت الاسلام احمدی: دهه کرامت فرصتی برای بازخوانی ارزش‌های انسانی است

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت تقوا و پاکدامنی در حیات فردی و اجتماعی دختران افزود: تقوا و پاکدامنی دختران، سرمایه‌ای گران‌بها برای حفظ سلامت معنوی جامعه به شمار می‌رود. دخترانی که مسیر زندگی خود را بر پایه عفت، عزت نفس و ارزش‌های الهی بنا می‌کنند، زمینه‌ساز ایجاد خانواده‌های سالم و جامعه‌ای پویا خواهند بود.

حجت الاسلام احمدی با تأکید بر نقش رحمت‌آفرین دختران در فرهنگ اسلامی بیان کرد: در آموزه‌های پیامبر اسلام (ص) بر این نکته تأکید شده که وجود دختران، مایه خیر، برکت و مهربانی است. فرهنگ ایرانی نیز با تکیه بر این دیدگاه، دختران را نماد عشق، عطوفت و استقامت می‌داند و برای آن‌ها ارزش و جایگاه ویژه‌ای قائل است. به همین دلیل، ولادت حضرت فاطمه معصومه (س)، این بانوی بزرگوار که الگویی برجسته از تقوا، علم و کرامت است، به عنوان روز ملی دختران نام‌گذاری شده تا این روز، فرصتی برای تجلیل از مقام والای دختران در جامعه باشد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر دختران ایرانی در عرصه‌های مختلف گفت: دختران ایرانی با تکیه بر ایمان، دانش و اراده توانسته‌اند در حوزه‌های علمی، فرهنگی، ورزشی و مدیریتی افتخارات بزرگی کسب کنند. این موفقیت‌ها نشان می‌دهد که پایبندی به ارزش‌های دینی، نه تنها مانع پیشرفت نیست بلکه زمینه‌ساز تعالی و رشد فردی و اجتماعی است.

حجت الاسلام احمدی با اشاره به نقش دختران در ایجاد نشاط اجتماعی تصریح کرد: نشاط امروز جامعه ایرانی، مرهون حضور پررنگ دختران در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی است. دختران محجبه و مؤمن با حفظ هویت دینی و ملی خود، امید به آینده‌ای روشن را در دل ملت زنده نگاه داشته و الگویی الهام‌بخش برای نسل‌های آینده شده‌اند.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: دهه کرامت یادآور این حقیقت است که ایمان، اخلاق و خدمت به مردم، شاخص‌های اصلی کرامت انسانی هستند لذا باید تلاش کنیم که در پرتو این مناسبت‌های نورانی، فرهنگ کرامت را در جامعه نهادینه کنیم و سبک زندگی رضوی را در عرصه‌های فردی و اجتماعی گسترش دهیم.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه افزود: تکریم انسان‌ها، رعایت حقوق دیگران و پرهیز از تحقیر و توهین، از مهم‌ترین آموزه‌های قرآنی و سیره اهل‌ بیت (ع) است. 

به گفته حجت الاسلام احمدی، دهه کرامت فرصتی مغتنم است تا بار دیگر به ارزش‌های اصیل انسانی بازگردیم و جامعه‌ای سرشار از مهربانی، کرامت و تقوا بسازیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار