۲ عملیات امدادرسانی در آب‌های استان بوشهر انجام شد

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: ۲ عملیات امدادرسانی به شناور یدک‌کش مسیر آبادان-امارات و نفتکش چندمنظوره در آب‌های این استان با موفقیت انجام شد.
کد خبر: ۷۴۲۳۲۲
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۴ - 29April 2025

به گزارش دفاع‌پرس بوشهر، «مصطفی حاجی رضایی» معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر عصر امروز در گفت وگو با رسانه ها  اظهار داشت: بنا بر گزارش دریافتی از مرکز جست و جو و نجات دریایی بندر امام خمینی (ره) مبنی بر نیاز پزشکی (درد شدید در ناحیه شکم و حالت تهوع) از شناور یدک کش در مسیر آبادان – امارات، شناور ناجی ۸ از جزیره خارگ به موقعیت اعزام شد.

۲ عملیات امدادرسانی در آب‌های استان بوشهر انجام شد

وی بیان کرد: شناور اعزامی پس از رسیدن به موقعیت فرد بیمار را تحویل گرفته و به آمبولانس اورژانس مستقر در اسکله تحویل داد.

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر ادامه داد: در دومین عملیات امدادرسانی نیز بنا بر بر گزارش نفتکش چند منظوره مبنی بر بیماری یک نفر از خدمه، شناور ید کش هدایت به منطقه اعزام و پس از گرفتن فرد بیمار وی را به آمبولانس مستقر در اسکله تحویل داد.

حاجی رضایی افزود: سامانه تلفنی ۱۵۵۰ مرکز جست و جو و نجات دریایی به صورت شبانه روزی آماده امدادرسانی به دریانوردان در شرایط اضطرار است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار