مدیرکل تعزیرات استان اصفهان: مدت زمان رسیدگی به پروندههای تعزیرات حکومتی کاهش یافته است
به گزارش دفاعپرس از اصفهان، «علیرضا مختاری» مدیرکل تعزیرات استان اصفهان در دیدار با آیتالله «سید یوسف طباطبایینژاد» نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان گزارشی از اقدامات این دستگاه ارائه کرد و اظهار داشت: در سال گذشته تعزیرات در سه حوزه اقداماتی را داشته است که در بخش کالا و خدمات، بخش مبارزه با قاچاق کالا و در بحث بهداشت و درمان بوده است.

وی از ورود حدود 21 هزار پرونده به مجموعه تعزیرات استان خبر داد و افزود: در حوزه مبارزه با قاچاق کالا به دلیل این که استان اصفهان دارای دو گلوگاه است 95 درصد کشفیات به تعزیرات حکومتی می آید و 7 هزار وسیصد پرونده نیز در این حوزه وارد تعزیرات شده و در حوزه کالا و خدمات نیز سهم استان در کشور 4 و 2 دهم بوده است.
مختاری اضافه کرد: در بخش بهداشت و درمان نیز نزدیک به 2 هزار و صد پرونده در این زمینه وارد تعزیرات شده و صدور حکم برای آنها انجام شده است.
وی عنوان کرد: تلاش کردیم مدت زمان رسیدگی به پرونده ها را کاهش داده از و شاخص 56 روز رسیدگی به پرونده ها، اکنون در حوزه کالا و خدمات رکورد 11 روز، در حوزه بهداشت و درمان 10 روز و در مباررزه با قاچاق کالا طی 21 روز به پرونده ها رسیدگی می شود.
انتهای پیام/


