به گزارش خبرنگار دفاعپرس از گلستان،سرهنگ پاسدار «محمدرضا کاظمی»مدیر کل اداره حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ومقاومت استان گلستان،به همراه حجت الاسلام و المسلمین«رضا ابراهیمی» رئیس مرکز مدیریت حوزه علمیه استان گلستان،و حجت الاسلام «حسین الوند»مسئول شعبه نشر آثار و ارزشهای مشارکت روحانیت در دفاع مقدس ومقاومت استان، با همسر روحانی شهید جاویدالاثر «محمد مظفری» دیدار کردند.
در این دیدار که در منزل شهید در شهر آزادشهر استان گلستان صورت گرفت، دختر شهید مظفری نیز حضور داشت. سرهنگ محمدرضا کاظمی در این جلسه از نقش مهم روحانیون در دفاع مقدس چه در جبهه و پشت جبهه صحبت کردند و از مقام آنان تجلیل کردند.
در ادامه، همسر و فرزند شهید خاطراتی از شهید مظفری بیان کردند.
در این دیدار مقرر گردید کتاب خاطرات شهید مظفری با همکاری خانواده محترم شهید توسط شعبه نشر آثار روحانیت استان تدوین گردد.
لازم به ذکر است روحانی شهید محمد مظفری در ۷ اسفند ۱۳۶۲ در عملیات خیبر به شهادت رسید و تاکنون پیکر شهید به وطن بازنگشته است.
انتهای پیام /