حجت‌الاسلام غلامی: افسران جنگ نرم، میراث‌دار اندیشه شهید مطهری در نبرد باور‌ها هستند

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه تربت جام گفت: هادیان و مربیان عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج، سنگربانان اندیشه‌های ناب شهید مطهری در نبرد باور‌ها هستند.
کد خبر: ۷۴۲۵۴۰
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۸ - 30April 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان‌رضوی، هم‌زمان با هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «مهدی غلامی» مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه تربت جام در جمع خبرنگاران، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه علامه شهید مطهری بر اهمیت این هفته در راستای تقویت نرم‌افزار انقلاب اسلامی تاکید کرد.

حجت‌الاسلام غلامی: افسران جنگ نرم، میراث‌دار اندیشه شهید مطهری در نبرد باور‌ها هستند

وی در ادامه از آمادگی برای نقش‌آفرینی در عرصه جهاد تبیین همزمان با هفته عقیدتی سیاسی خبر داد و گفت: هادیان و مربیان عقیدتی سیاسی سپاه و بسیج، سنگربانان اندیشه شهید مطهری در مصاف جنگ نرم هستند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه تربت جام با اشاره به تلاش دشمنان برای تضعیف ایمان مردم، نقش سپاه را در تقویت باور‌های دینی و انقلابی حیاتی دانست و تصریح کرد: سپاه، پاسدار انقلاب است و تقویت ایمان در این نهاد ضامن ثبات و تداوم انقلاب خواهد بود و افسران جنگ نرم، میراث‌دار اندیشه شهید مطهری در نبرد باور‌ها هستند.

حجت‌الاسلام غلامی حوزه نمایندگی ولی فقیه را مسئول تقویت باور‌ها و اندیشه‌ها در سپاه دانست و گفت: برای فهم صحیح انقلاب و آشنایی با اسلام ناب، مطالعه اندیشه‌های شهید مطهری ضروری است و ما در سپاه با جدیت پیگیر تعمیق و ترویج این اندیشه‌ها به‌ویژه در بین جوانان هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش مربیان عقیدتی، هادیان سیاسی و مربیان آموزش نظامی به‌عنوان افسران جنگ نرم، از تجلیل از ۴۰ فعال این عرصه، عطرافشانی مزار شهدا، یادواره شهدای معلم، دیدار با خانواده شهدا و همایش پیاده‌روی خانوادگی به‌عنوان برنامه‌های محوری هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج نام برد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه تربت جام با تاکید بر اهمیت نقش مربیان و هادیان سیاسی در امیدآفرینی و تبیین آینده روشن انقلاب اسلامی، به جوانان تاکید کرد: برای آشنایی هرچه بیشتر با مبانی امامین انقلاب و شهید مطهری آثار فاخر این بزرگان را مطالعه کنند تا به‌عنوان افسران جوان در دفاع از انقلاب اسلامی از بصیرت لازم برخوردار باشند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار