سردار احمدی‌مقدم تأکید کرد؛

لزوم تقویت بنیه علمی دانشجویان

فرمانده دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: مدیریت و حکمرانی مناسب می‌تواند منابع ملی را به بهترین شکل هدایت کند؛ به همین جهت باید بر تقویت بنیه علمی و توانمندی‌های دانشجویان تمرکز کنیم.
کد خبر: ۷۴۲۵۷۰
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۹ - 30April 2025

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، سردار سرتیپ «اسماعیل احمدی‌مقدم» فرمانده دانشگاه عالی دفاع ملی امروز (چهارشنبه) در مراسم بزرگداشت روز معلم که در این دانشگاه برگزار شد، با گرامیداشت یاد جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی و آرزوی شفای مجروحان این حادثه، اظهار داشت: زمانی که مسئولیت این دانشگاه را عهده‌دار شدم، نیازمند نگارش سند راهبردی متناسب با شرایط جدید بودیم؛ به همین جهت سندی تدوین شد و طی گردش کاری مورد تأیید فرمانده معظم کل قوا قرار گرفت؛ چون هدف ما در این دانشگاه تولید دانش حکمرانی با اولویت‌های دفاعی و امنیتی، تربیت حکمرانان راهبردی و پاسخگویی به مسائل نیرو‌های مسلح است.

سرتیپ پاسدار احمدی مقدم: اساتید از تمرکز بر جزوه‌محوری پرهیز کنند

سردار احمدی‌مقدم با اشاره به اینکه  حدود هزار و ۸۰۰ دانشجوی داخلی و خارجی در این دانشگاه حضور دارند، افزود: مدیریت و حکمرانی مناسب می‌تواند منابع ملی را به بهترین شکل هدایت کند؛ به همین جهت باید به جای تمرکز بر جزوه‌محوری بر تقویت بنیه علمی و توانمندی‌های دانشجویان تمرکز کنیم؛ به عبارت دیگر شناخت محیط و مسائل روز از مواردی است که باید در کلاس‌ها توسط اساتید مطرح شود.

وی همچنین به اهمیت تربیت رهبران راهبردی در عرصه حکمرانی اشاره و عنوان کرد: اساتید باید با توجه به پیشرفت‌های فناوری، روش‌های تدریس خود را به‌روز کنند؛ زیرا بعضاً همزمان با طرح درسی که اساتید ارائه می‌دهند، دانشجویان همان طرح درس را با استفاده از هوش مصنوعی دنبال می‌کنند.

فرمانده دانشگاه عالی دفاع ملی اضافه کرد: تأثیرگذاری در دستگاه اندیشه، الگوسازی رفتاری، تقویت بینش و قابلیت رهبری در دانشجویان از جمله نکاتی است که اساتید باید آن را مورد توجه قرار دهند؛ البته از دانشجویان نیز انتظار می‌رود که با استفاده از منابع جدید، کیفیت تحقیقات خود را ارتقا دهند و از ارائه مطالب کپی‌شده پرهیز کنند.

انتهای پیام/ 231

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار