به گزارش دفاعپرس از اصفهان، سردار سرتيپ دوم «محمدرضا هاشميفر» جانشين فرمانده انتظامي استان اصفهان به مناسبت يازدهم ارديبهشتماه، روز جهاني کار و کارگر، با حضور در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان اصفهان، با رضا برزوئيان، مديرکل اين مجموعه ديدارو اين روز را به وي و جامعه زحمتکش و شريف کارگري تبريک گفت.
جانشين فرمانده انتظامي استان با اشاره به نقش حياتي کارگران در چرخه توليد کشور، اظهار داشت: اگر امروز در عرصههاي اقتصادي، اجتماعي و حتي در حوزه بينالمللي حرفي براي گفتن داريم، بيترديد بخش بزرگي از اين موفقيتها مديون تلاش، رشادت و ايثار جامعه کارگري است که با کمترين توقع، بيشترين سهم را در مسير پيشرفت کشور ايفا ميکنند.
اين مقام ارشد انتظامي در بخش ديگري از سخنان خود، با اشاره به حادثه دلخراش در بندر شهيد رجايي بندرعباس، آن را ضايعهاي دردناک براي جامعه کارگري کشور دانست و افزود: اين حادثه، خسارات سنگيني در ابعاد مادي و معنوي برجاي گذاشت. ما وظيفه داريم ياد و خاطره کارگران فداکاري را که در اين سانحه جان خود را از دست دادند زنده نگه داريم و به خانوادههاي داغدار آنان تسليت عرض ميکنيم. همچنين براي مصدومان اين حادثه، از درگاه خداوند متعال شفاي عاجل مسئلت داريم.
وي در ادامه با اشاره به ارتباط مستقيم ميان امنيت و توليد ملي، بيان کرد: فارغ از مسائل کارگري، تأمين امنيت بهويژه در حوزههاي اجتماعي و اقتصادي، يکي از بسترهاي اصلي براي رشد و شکوفايي کشور است. خوشبختانه مجموعه انتظامي استان اصفهان با بهرهگيري از رهنمودهاي مقام معظم رهبري، تلاش شبانهروزي کارکنان و هماهنگي کامل با سلسلهمراتب فرماندهي، توانسته در شاخصهاي امنيتي جايگاه ممتازي در سطح کشور بهدست آورد و موجب افزايش رضايتمندي عمومي شود.
سردار هاشميفر امنيت را يک محصول جمعي دانست و تأکيد کرد: تأمين امنيت صرفاً بر عهده مجموعه انتظامي نيست، بلکه نتيجه تعامل و همافزايي ميان دستگاههاي اجرايي، نهادهاي مسئول و مشارکت مردمي است. امروز با همين تعامل سازنده، موفق شدهايم چالشها و آسيبهاي اجتماعي را در ميان جامعه کارگري به حداقل برسانيم.
در اين ديدار، رضا برزوئيان نيز با ابراز خرسندي از حضور جانشين فرمانده انتظامي استان و ضمن تسليت به مناسبت حادثه ناگوار بندر شهيد رجايي، از همراهي مجموعه انتظامي استان با حوزه کار و کارگر قدرداني کرد و گفت: استان اصفهان با دارا بودن بيش از يک ميليون و 300 هزار کارگر، دومين استان کارگري کشور است و اين حجم از نيروي انساني مولد، مسئوليت ما در قبال مطالبات، امنيت شغلي و رفاه اين عزيزان را سنگينتر ميکند.
مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان اصفهان با تاکيد بر لزوم همکاري دستگاههاي مختلف، اظهار اميدواري کرد که با تداوم تعامل و همافزايي ميان نهادهايي همچون مجموعه انتظامي، بتوان خدمات مؤثرتري به کارگران و خانوادههاي آنان ارائه داد و مسير توسعه پايدار استان را هموارتر ساخت.
در پايان اين نشست، طرفين بر گسترش همکاريهاي مشترک براي رفع مشکلات جامعه کارگري در حوزههاي اجتماعي و انتظامي تأکيد کردند. آموزش کارگران و خانوادههايشان پيرامون معضلات فضاي مجازي، پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي، مقابله با تهديدات حوزه مواد مخدر و همچنين تسهيل در مسير اشتغال سربازان وظيفه از جمله محورهاي مورد توافق بود که مقرر شد تفاهمنامههايي در اين زمينه تنظيم و اجرا شود.
انتهای پیام/