به گزارش دفاعپرس از مازندران، حجت الاسلام والمسلمین «محمد مهدی شریف تبار» مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران صبح امروز (پنجشنبه) در جلسه شورای هیئات مذهبی استان که در اداره تبلیغات اسلامی ساری برگزار شد، ضمن تقدیر و تشکر از مجاهداتهای خالصانه و مؤثر این شورا هدف گذاری مشخص و با برنامه را برای رسیدن به اهداف مورد نظر تشکلهای دینی لازم و ضروری دانست.
حجت الاسلام شریف تبار با اشاره به نقش و جایگاه شورای هیئت مذهبی در رصد میدانی فعالیتهای هیئت مذهبی، تدوین نظام مسائل و شناسایی نقاط و قوت و ضعف موجود در تشکلهای دینی را مهمترین رسالت شورا خواند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در ادامه خواستار میدانداری شورای هیئات مذهبی در طرح مباحث گفتمانی و تدوین رسیدگی به مسائل متنوع در حوزه تشکلهای دینی و هیأت مذهبی شد.
«محمد علی باقری» رئیس شورای هیأت مذهبی استان مازندران با ارائه گزارشی از فعالیتهای سال گذشته این شورا به بیان اهم برنامههای پیش بینی شده سال جاری پرداخت و از همراهی و مساعدت دلسوزانه اداره کل و کارشناس ساماندهی تشکلهای دینی با شورای هیآت مذهبی استان قدردانی کرد.
انتهای پیام/