بازدید دانش آموزان آموزشگاه دخترانه کنار تخته از موزه دفاع مقدس فارس

به مناسبت دهه کرامت و همزمان با میلاد حضرت معصومه و روز دختر بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت در فارس میزبان دانش آموزان آموزشگاه دخترانه شهید جلالیان و افسرده از روستای کنار تخته شهرستان شیراز بود.
کد خبر: ۷۴۲۸۰۶
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۰ - 01May 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از فارس «حاتم مظفری» که مسئولیت روایت گری این بازدید را به عهده داشت با اشاره به ضروری بودن نهادینه کردن فرهنگ یاد شهدا در بین جوانان اظهار داشت: برگزاری این قبیل برنامه‌ها می‌تواند به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین جوانان که در زمان جنگ نبودند نقش بسزایی داشته باشد.

بازدید دانش آموزان آموزشگاه دخترانه کنار تخته از موزه دفاع مقدس فارس

 وی هدف از برگزاری این بازدید را آشنایی با سیره شهدا و نشر ارزش‌های دفاع مقدس عنوان کرد و گفت: با توجه به میلاد حضرت معصومه و روز دختر میزبان دانش آموزان دختر آموزشگاه کنار تخته بودیم.

 مظفری افزود: بازدید از تجهیزات نظامی موزه دفاع مقدس با حضور در آرامگاه دو تن از شهدای گمنام دفاع مقدس آغاز می‌شود و میهمانان از نمایشگاه این موزه دیدن می‌کنند.

 وی به معرفی غرفه‌های مختلف این نمایشگاه پرداخت و ادامه داد: غرفه گروه رسانه، نیروی انتظامی، نیروی دریایی، ارتش، غواصان، جهاد سازندگی و غرفه خواهران شهیده از جمله غرفه‌هایی است که مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

گفتنی است در پایان میهمانان با حضور در سالن مجازی با استفاده از عینک سه بعدی حس و حال عملیات‌ها را بهتر تجربه کردند. 

 مهدیه جوکار دانش آموز کلاس هفتم این آموزشگاه گفت: امروز و با حضور در موزه دفاع مقدس حس و حال جنگ را بهتر از قبل درک کردم و افتخار می‌کنم که شهدا برای امنیت امروز کشورمان از جان خود گذشتند. نازنین زینب نعمت اللهی دانش آموز دیگری از این آموزشگاه بود که اشک در چشمانش جمع شده بود و با بغض گفت: من اولین بار است که تجهیزات جنگی را از نزدیک می‌بینم امروز که با چشم خودم از موزه و نمایشگاه دفاع مقدس دیدن کردم با خودم عهد بستم که تا آخرین نفس راه شهدا را ادامه دهم.

فاطمه ساسانی هم به رشادت‌های شهدا اشاره کرد و گفت: امنیت حال حاضر کشورم را مدیون شهداییم و ما دختران باید راه شهدا را ادامه دهیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار