رئیس‌کل دادگستری استان کرمان بیان کرد:

رهایی ۲۵ محکوم به قصاص در کرمان

حجت‌الاسلام‌ «حمیدی» گفت: طی سال ۱۴۰۳ تعداد ۲۵ محکوم به قصاص با گذشت خانواده‌های اولیای دم از چوبه دار رهایی یافتند.
کد خبر: ۷۴۲۸۳۰
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲ - 01May 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کرمان، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین «ابراهیم حمیدی» رئیس‌کل دادگستری استان کرمان عملکرد شورای حل اختلاف زندان را مصداق بارز احیای فرهنگ صلح، سازش و کرامت انسانی دانست.

رهایی ۲۵ محکوم به قصاص در کرمان

رئیس‌کل دادگستری استان کرمان با بیان اینکه شوراهای حل اختلاف نقش مؤثری در کاهش جمعیت کیفری دارند، افزود: در سال گذشته، ۴ هزار و ۹۸۹ پرونده در شعب ویژه زندان‌های شوراهای حل اختلاف استان مورد بررسی قرار گرفت که ۳ هزار و ۹۷۴ فقره آن به صلح‌ و سازش انجامید.

قاضی‌القضات استان کرمان با اشاره به افزایش ۴۳ درصدی آمار آزادی زندانیان نسبت به سال پیش، گفت: این دستاوردها نتیجه استفاده از ظرفیت صلح‌یاران، معتمدان و صاحبان نفوذ، در فرآیند حل‌ و فصل اختلافات است.

عالی‌ترین مقام قضایی استان کرمان افزود: گذشت ۲۵ خانواده داغدار از حق قصاص، جلوه‌ای برجسته از مفاهیم والای انسانی و دینی است که باید در جامعه ترویج و تقویت شود.

حمیدی تأکید کرد: استمرار این روند نیازمند حمایت‌های همه‌جانبه، ارتقاء زیرساخت‌های شوراهای حل اختلاف و مشارکت گسترده‌تر مردم در فرآیند صلح و سازش است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار