سرهنگ چراغ: شهدا پشتوانه اقتدار و امنیت پایدار ایران هستند

فرمانده انتظامی مشهد گفت: پلیس در انجام تکالیف خود میدان‌دار عرصه و سنگر نظم و امنیت است و در این کسوت مقدس پاکجانانی وارسته برای رسیدن به مقام والای شهادت انتخاب می‌شوند و به آسمان پر می‌کشند.
کد خبر: ۷۴۳۲۰۸
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴ - 03May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، سرهنگ «محمد چراغ» فرمانده انتظامی مشهد در دیدار با خانواده شهید «محمد قائینی» از شهدای فراجا اظهار داشت: اقتدار نظام مقدس اسلامی امروز از عظمتی شکوهمندانه برخوردار است و فراجا برای این عزت غرور‌آفرین به‌پشتوانه سرمایه‌های اجتماعی و همکاری مردم قانون‌مدار به وظایف و تکالیف خود عمل می‌کند.

سرهنگ چراغ: شهدا پشتوانه اقتدار و امنیت پایدار ایران هستند

 وی افزود: پلیس در انجام تکالیفی خطیر خود میدان‌دار عرصه و سنگر نظم و امنیت است و در این کسوت مقدس پاکجانانی وارسته برای رسیدن به مقام والای شهادت انتخاب می‌شوند و به آسمان پر می‌کشند.

فرمانده انتظامی مشهد گفت: لاله‌های سرخ شهید در مسیر حرکت ما، راه نشان سعادت هستند و به برکت صبر و بردباری و دعای خانواده معظم شهدا قوت و انگیزه برای خدمت شایسته و بایسته به مردم پیدا می‌کنیم.

سرهنگ چراغ تصریح کرد: شهید قائینی مظهر ازخودگذشتگی، اخلاق و مسئولیت‌پذیری بود و مظلومانه به فیض عظیم شهادت رسید.

فرمانده انتظامی مشهد در این دیدار از دختران شهید قایینی به‌عنوان الگو و اسوه‌های صبر و استقامت تجلیل کرد.

شامگاه جمعه چهارم تیر سال ۱۴۰۰ برابر اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر تردد یک دستگاه خودروی سرقتی در محدوده شهرک طرق مشهد عوامل گشت یگان امداد، این شهرک سریعاً به محل اعلامی اعزام می‌شود که به محض رؤیت پلیس توسط راننده خودروی سرقتی، در اقدامی ناجوانمردانه و جنون‌آمیز راننده خودرو، افسر گشت را که راکب موتور سیکلت بوده زیر گرفته و متواری می‌شود.

متأسفانه در این حادثه ستوان سوم «محمد قائینی نیازآباد» بر اثر شدت جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل و راننده خودرو مذکور توسط عوامل پلیس سریعاً دستگیر شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار