استاندار خراسان رضوی: بهره‌برداری از ایستگاه پایانی خط ۲ قطار شهری، گامی مؤثر در توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل مشهد است

مظفری گفت: پروژه ایستگاه پایانی خط ۲ قطار شهری نشان‌دهنده همت و تلاش جمعی برای بهبود خدمات به زائرین و شهروندان است.
کد خبر: ۷۴۳۲۱۴
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۶ - 03May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «غلامحسین مظفری» استاندار خراسان رضوی در آیین بهره‌برداری از ایستگاه پایانی خط ۲ قطار شهری مشهد (ایستگاه شهید فکوری) ضمن تبریک ایام دهه کرامت، روز کارگر و روز معلم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به خصوص شهید خدمت، شهید رئیسی و همراهانشان، با ابراز خوشحالی از افتتاح این ایستگاه، با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل در شهر مشهد اظهارداشت: این پروژه به لطف خداوند متعال و عنایت ویژه امام رضا علیه‌السلام به ثمر نشسته و به زائرین و مجاورین خدمات بهتری ارائه خواهد داد.

استاندار خراسان رضوی: بهره‌برداری از ایستگاه پایانی خط ۲ قطار شهری، گامی مؤثر در توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل مشهد است

وی با اشاره به پیچیدگی و سختی اجرای پروژه‌های بزرگ، از تلاش‌های تمامی دست‌اندرکاران، پیمانکاران و مسئولان در این زمینه قدردانی کرد و افزود: این کار جمعی و تیمی از تأمین مالی تا اجرای پروژه، نشان‌دهنده همت و اراده همه است.

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر لزوم توجه به نسبت‌های مالی بین دولت و شهرداری در اجرای پروژه‌ها گفت: ما علاقه‌مند هستیم که نسبت ۵۰-۵۰ بین دولت و شهرداری در این پروژه‌ها برقرار شود تا سرعت و کیفیت خدمات به زائرین افزایش یابد.

مظفری در ادامه به اهمیت توسعه سیستم حمل و نقل عمومی در مشهد پرداخت و تصریح کرد: آرزو می‌کنم که با همکاری بخش‌های خصوصی و دولتی، بتوانیم به جایی برسیم که ۷۰ تا ۷۵ درصد حمل و نقل شخصی به حداقل برسد و از ظرفیت‌های موجود به بهترین نحو استفاده کنیم.

استاندار خراسان رضوی: بهره‌برداری از ایستگاه پایانی خط ۲ قطار شهری، گامی مؤثر در توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل مشهد است

وی همچنین بر لزوم فرهنگ‌سازی در استفاده از دوچرخه و حمل و نقل عمومی تأکید کرد و گفت: باید سهم دوچرخه‌سواری در شهر افزایش یابد. این موضوع نه تنها به بهبود حمل و نقل کمک می‌کند، بلکه در سلامت هوای جامعه و کیفیت زندگی شهروندان نیز تأثیرگذار است.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: ما باید امکانات لازم را برای دوچرخه‌سواران فراهم کنیم و فرهنگ استفاده از دوچرخه را در جامعه ترویج دهیم.

مظفری با اشاره به جمعیت بالای مشهد و نیاز به زیرساخت‌های جدی برای پاسخگویی به این جمعیت نیز، خاطرنشان کرد: مشهد به تنهایی بیشتر از ۲۲ استان کشور جمعیت دارد و این موضوع نیازمند توجه جدی از سوی دولت و سایر نهاد‌ها است.

وی با قدردانی از زحمات و تلاش‌های شورای شهر و شهرداری مشهد ابراز امیدواری کرد که با همکاری و همفکری، از این فرصت‌ها برای خدمت به مردم استفاده شود.

لازم به ذکر است؛ در ادامه این مراسم، ایستگاه پایانی خط ۲ قطار شهری مشهد (ایستگاه شهید فکوری) با حضور مسئولین به افتتاح شد و بهرداری رسید.

استاندار خراسان رضوی: بهره‌برداری از ایستگاه پایانی خط ۲ قطار شهری، گامی مؤثر در توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل مشهد است

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار