شوخ‌طبعی‌های جبهه/ پنچرگیری در سنگر فرماندهی دشمن!

یکی از رزمندگان دوران دفاع مقدس به یک راننده آمبولانس که لاستیک خودروی او پنچر شده بود، برای پنچرگیری، آدرس سنگر فرماندهی دشمن را داده بود.
کد خبر: ۷۴۳۴۷۱
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۵:۳۷ - 05May 2025

گروه ساجد دفاع‌پرس: رزمندگان اسلام در جبهه‌ها علی‌رغم همه مشقت‌ها و سختی‌هایی که متحمل می‌شدند؛ اما هرطور که بود، علاوه بر توجه به معنویات، از هر فرصتی نیز برای خوش‌گذرانی و شوخ‌طبعی آن‌هم در حیطه رعایت ارزش‌ها استفاده می‌کردند و از این راه، سعی می‌کردند تا روحیه حاکم در میان یکدیگر را سرزنده و شاداب نگه دارند.

پنچرگیری در سنگر فرماندهی دشمن!

راننده‌ آمبولانس بودم؛ در خط «حلبچه» روزی با ماشین بدون زاپاس رفتم جلو تا شهید و مجروح بیاورم. دست بر قضا یکی از لاستیک‌ها پنچر شد؛ رفتم به یکی از برادران واحد بهداری گفتم که آپاراتی این نزدیکی‌ها نیست؟ مکثی کرد و گفت: چرا چرا! پرسیدم کجا؟ جواب داد لاستیک را باز کن ببر آن طرف خاکریز - منظورش محل استقرار نیرو‌های عراقی بود - به دوراهی می‌رسی، بعد دستِ چپ، ۱۰۰ متر جلوتر سنگر فرماندهی است، برو آن‌جا بگو مرا فلانی فرستاده؛ پسرخاله‌ات! اگر احیاناً قبول نکردند، با همان لاستیک بکوب به مغز سرش و ملاحظه مرا نکن.

شوخ‌طبعی‌های جبهه/ آپاراتی دشمن

انتهای پیام/ 113

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار