افتتاح طرح‌های اقتصادی تا تولید گیاهان دارویی؛ خدمات بسیج سازندگی در کهگیلویه و بویراحمد

مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: افتتاح طرح‌های اقتصادی، آبرسانی به روستاها و تولید گیاهان دارویی از جمله خدمات بسیج سازندگی به مردم استان است
کد خبر: ۷۴۳۶۰۴
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۰ - 04May 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، سرهنگ پاسدار «حسن رضایی» مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد در نشست با خبرنگاران به مناسبت هفته بسیج سازندگی، اظهار داشت: جهاد سازندگی در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۷۹ به دستور مقام معظم رهبری استفاده از ظرفیت جوانان انقلابی و در قالب اردو‌های جهادی برای رفع محرومیت و برای خدمت به مردم در نقاط کشور تشکیل شد.
 

 

افتتاح طرح‌های اقتصادی تا تولید گیاهان دارویی؛ خدمات بسیج سازندگی در کهگیلویه و بویراحمد
 
وی با بیان اینکه وظیفه بسیج سازندگی کمک به دولت در جهت محرومیت زدایی است، افرود: در سال گذشته در حوزه محرومیت زدایی اقدامات خوبی از جمله اهدای ۴۰ دستگاه ویلچر به معلولان، ۴۰ هزار متر فرش سجاده‌ای به مساجد، توزیع چهار هزار لوازم‌التحریر به دانش آموزان، و تجلیل از ۳۵۰ نفر ازفعالان حوزه محرومیت زدایی صورت گرفت.
 
مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: با توجه به تنش آبی در کشور تعداد ۳۵۰ تانکر آب برای مناطق محروم، برای تأمین آب شرب اهدا شد.
 
سرهنگ رضایی گفت: آبرسانی به ۱۴۸ روستا، ساخت یادمان شهدای شهر سی سخت و یاسوج با پیشرفت ۶۵ درصدی، نصب ۶۰۰ تابلو شهدا، ساخت ۲ کیلومتر راه بین مزارع روستایی، آماده سازی محوطه برگزاری کنگره شهدای استان، مشارکت در مرمت مسکن محرومان، توزیع ۷۰۰ مورد ماسه و سیمان بین نیازمندان و ... از اقدامات سال گذشته بسیج سازندگی استان بوده است.
 
وی خاطرنشان کرد: در طرح آبلیز تا جالیز قرارداردی بالغ بر هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان با جهاد کشاورزی بسته شده که و ۲۰ درصد از این اعتبارات محقق شده و در هفته بسیج در حوزه زیرساخت‌های کشاورزی شروع به کار می‌شود.
 
سرهنگ رضایی عنوان کرد: آبرسانی حدود ۳۰ کیلومتر از مزارع روستا‌های تحت پوشش کشاورزی که ۸۰ درصد از روستا‌ها آبرسانی شدند.
 
وی ادامه داد: مصنوعات بتنی با متراژ ۱۰ هزار متر مربع با زمینی به ارزش ۵۰ میلیارد ریال در دهکده اقتصاد مقاومتی امام حسن مجتبی (ع) شهرستان بویراحمد در حال راه اندازی است.
 
مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: در حوزه شیلات، تولید بچه ماهی در شهرستان‌های دنا و بویراحمد که محیط مناسبی برای این مهم است، نیز انجام می‌شود.
 
سرهنگ رضایی اضافه کرد: کارگاه تولید گیاهان دارویی در استان در حال فعالیت است و اقدام منحصر‌به‌فرد این مرکز تولید گیاه ضد اگزما پوستی برائ اولین بار در استان می‌باشد که مورد توجه مسئولین مرتبط کشوری قرار گرفته است.
 
وی همچنین از پرداخت ۱۷۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در سال گذشته وایجاد اشتغال پایدار به صورت تعاونی و کسب رتبه اول ارائه تسهیلات اشتغال زایی در استان خبر داد.
 
سرهنگ رضایی افزود: هفته بسیج سازندگی از ۱۵ تا ۲۲ اردیبهشت ماه با شعار محوری با مردم و برای مردم نام گذاری شده است.
 
وی به مهم‌ترین برنامه‌های هفته بسیج سازندگی در استان اشاره کرد و تصریح کرد: افتتاح و بهره برداری نیروگاه ۲۰۰ کیلو واتی دهدشت، افتتاح کارخانه دستمال کاغذی گچساران، برگزاری نمایش پرستاران اقتصاد مقاومتی بهره برداری از منازل مسکونی بهزیستی و ... از برنامه‌های این هفته هستند.
 
سرهنگ رضایی ادامه داد: اهدای بسته‌های معیشتی در هفته بسیج، برپایی موکب در دهه کرامت، همایش پیاده روی، برپایی نمایشگاه‌های جهادی، تجلیل از گروه‌های جهادی، دیدار با خانواده‌های شهدای جهادگر، برگزاری اردو‌های جهادی را از دیگر برنامه‌های این هفته برشمرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار