قرارگاه جبران خسارات حادثه بندر شهید رجایی ایجاد می‌شود

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: قرارگاه جبران خسارات حادثه بندر شهید رجایی ایجاد می‌شود.
کد خبر: ۷۴۳۶۵۸
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۱ - 04May 2025

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان عصر یکشنبه در نشست با تجار و بازرگانان آسیب دیده، اظهار کرد: امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند مدیریت منسجم و ارزیابی دقیق شرایط هستیم. لازم است شرکت‌های بیمه‌گر که همواره به‌عنوان شریک روز‌های سخت معرفی شده‌اند، بدون خساست و با رویکرد حمایت‌گرانه، پای کار بیایند.

قرارگاه جبران خسارات حادثه بندر شهید رجایی ایجاد می‌شود

وی با تاکید بر اینکه در صورت مشاهده کم‌کاری و سخت‌گیری غیرمنطقی از سوی بیمه‌ها، قطعاً توصیه خواهد شد در قرارداد‌های آتی از این شرکت‌ها استفاده نشود، افزود: باید سازوکاری ایجاد شود که در مدت زمان مشخصی، حداکثر ۱۵ روز، اسناد و مدارک خسارات جمع‌آوری و بررسی شوند.

قهرمانی با اشاره به تشکیل کارگروه و قرارگاه ویژه برای پیگیری این پرونده، عنوان کرد: این قرارگاه علاوه بر صدور گواهی‌های لازم برای رفع تعهدات ارزی، می‌تواند در تعامل با دستگاه‌های مالیاتی نیز مدارک لازم را صادر کند.

وی ادامه داد: در خصوص کالا‌های سالم باقی‌مانده نیز بایستی فرآیند خروج و ساماندهی آنها با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط و در اسرع وقت انجام شود. شرایط فعلی مطلوب نیست و باید با همکاری و هماهنگی، آن را مدیریت کنیم.

رئیس‌کل دادگستری هرمزگان در پایان تاکید کرد: حتی در مواردی که خسارت‌دیدگان فاقد پوشش بیمه‌ای باشند، روند قضائی به گونه‌ای طراحی خواهد شد که مقصر حادثه پاسخگو باشد و خسارات از طریق مراجع قانونی جبران شود.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها