سرهنگ الهی راد: تکمیل پروژه موزه دفاع مقدس خراسان شمالی نیازمند اقدام عملی است

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی گفت: با توجه به نقش برجسته‌ای که استان خراسان شمالی در دفاع مقدس داشته تکمیل پروژه موزه دفاع مقدس یک تکلیف و نیازمند اقدام عملی است که همه دستگاه‌ها به خصوص شهرداری باید نسبت به آن اهتمام داشته باشد.
کد خبر: ۷۴۴۱۴۰
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۷ - 06May 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان‌ شمالی، سرهنگ پاسدار «مهدی الهی راد» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی در دیدار با «موفق» رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری بجنورد، با اشاره به پروژه در دست احداث مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس خراسان شمالی و تشریح اقدامات انجام شده، اظهارداشت: با توجه به نقش برجسته‌ای که استان خراسان شمالی در دفاع مقدس داشته تکمیل پروژه موزه دفاع مقدس یک تکلیف و نیازمند اقدام عملی است که همه دستگاه‌ها به خصوص شهرداری باید نسبت به آن اهتمام داشته باشد.

سرهنگ الهی راد: تکمیل پروژه موزه دفاع مقدس خراسان شمالی نیازمند اقدام عملی استوی در ادامه ضمن قدردانی از همکاری شهرداری بجنورد در راستای تعامل و حمایت از موزه دفاع مقدس و مقاومت استان، افزود: در حال حاضر طراحی محوطه باغ موزه دفاع مقدس خراسان شمالی با ۹ هزار متر مربع در حال اجرا است، تهیه زیر ساخت‌های فاز اول، جانمایی و ساماندهی ادوات موجود در باغ موزه، احداث اسکلت گالری‌های دفاع مقدس به متراژه سه هزار مترمربع و اجرای دو هکتار محوطه سازی موزه دفاع مقدس و مقاومت انجام شده و برای اصلاح و بهسازی کانال وسط محوطه، فضا سازی فرهنگی، تبلیغی و فضای سبز محوطه، تامین روشنایی محوطه و یادمان شهید نیازمند کمک و ایجاد هم افزایی بین همه دستگاه‌ها برای تکمیل تنها ظرفیت دفاع مقدس و مقاومت استان هستیم.

سرهنگ الهی راد با بیان اینکه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان با موقعیت و ظرفیت‌های موجود می‌تواند به یک مکان برای اجرای فعالیت‌های فرهنگی در استان تبدیل شود، گفت: دفاع مقدس جزو ارزش‌های ایران اسلامی است و همه باید نسبت به نشر ارزش‌های این حماسه حساسیت داشته باشیم و این مهم به یک قشر خاص محدود نمی‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها