به گزارش خبرنگار جامعه دفاعپرس، سردار سرتیپ «محمد شرفی» جانشین معاون هماهنگکننده فراجا عصر امروز (سهشنبه) در مراسم اختتامیه هفتمین همایش بینالمللی مدیریت و ایمنی ترافیک که در ستاد راهور فراجا برگزار شد، با بیان اینکه این همایش به اهداف خود بسیار نزدیک شد، اظهار داشت: این همایش بیناللملی باعث شد که ما با بهروزترین فناوریها در حوزه ترافیک، مدیریت ترافیک و مدیریت سلامت آشنا شویم و ما را به مدلهای پیشرفته در مدیریت ترافیک شهری نزدیک کرد.
سردار شرفی گفت: تمام اعمال پلیس در جهت حفظ سلامت جامعه و کاهش آسیبهای اجتماعی و انسانی در این حوزه است و این نوع کارکرد، سرمایه اجتماعی پلیس را بالا میبرد.
جانشین معاون هماهنگکننده فراجا با بیان اینکه اینگونه همایشها گامهایی ابتدایی در جهت حفظ سلامت مردم است، گفت: نتیجه علمی این همایش باید به کاربست و راهبرد تبدیل و در میدان عمل اجرایی شود.
انتهای پیام/ 241