رمضانی: جوان‌گرایی و استفاده از ظرفیت بانوان از سیاست‌های اصلی وزارتخانه است

مشاور وزیر آموزش و پرورش: جوان‌گرایی و استفاده از ظرفیت بانوان در مدیریت‌های آموزشی از سیاست‌های اصلی وزارتخانه است.
کد خبر: ۷۴۴۲۶۵
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۱ - 06May 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس  از لرستان، «علی رمضان» مشاور وزیر آموزش وپرورش امروز (سه شنبه) در آئین بزرگداشت مقام معلم، ضمن قدردانی از زحمات معلمان و فرهنگیان استان لرستان، به بیان اهمیت تلاش‌های آنان در عرصه تعلیم‌وتربیت پرداخت و اظهار داشت: استان لرستان در دوران جنگ تحمیلی، هر مسئولیتی که بر عهده گرفت، به نحو احسن انجام داد.

رمضانی: جوان‌گرایی و استفاده از ظرفیت بانوان از سیاست‌های اصلی وزارتخانه است

 

وی افزود: تقدیم بیش از ۱۲۰۰ شهید معلم و دانش‌آموز گواهی بر رشادت و ایثار این خطه است.

مشاور وزیر آموزش‌وپرورش، همچنین به انتخاب «سهرابی» به‌عنوان مدیرکل آموزش‌وپرورش استان اشاره کرد و از حمایت‌های صورت‌گرفته برای این انتخاب ابراز خرسندی کرد.

رمضانی، تأکید کرد: جوان‌گرایی و استفاده از ظرفیت بانوان در مدیریت‌های آموزشی از سیاست‌های اصلی وزارتخانه است و خوشبختانه این رویکرد در لرستان در حال اجرا است.

وی همچنین با اشاره به دغدغه‌های موجود در زمینه حقوق و معیشت معلمان، از تلاش‌های مستمر دولت سیزدهم و چهاردهم به‌ویژه، وزیر آموزش‌وپرورش، در جهت بهبود وضعیت معلمان سخن گفت و افزود: از ابتدای سال تحصیلی جدید، با همراهی فرهنگیان و پیگیری‌های جدی، بسیاری از مشکلات بازنشسته، دستمزد و کیفیت‌بخشی آموزشی برطرف شده است.

رمضانی با یادآوری نقش تأثیرگذار معلمان در اعزام دانش‌آموزان به جبهه‌های دفاع مقدس، اظهار امیدواری کرد که با همراهی همه نهاد‌ها و مسئولان، تقدیری شایسته از معلمان صورت گیرد و شأن و منزلت فرهنگیان بیش‌ازپیش حفظ شود؛ بنابراین گزارش، در پایان این مراسم از معلمان نمونه و ایثارگر لرستان و همچنین خانواده‌های معظم شهدای فرهنگی تجلیل شد.
انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار