نماینده ولی فقیه در استان ایلام:

دشمن با تمام قوا برای معنویت‌زدایی هزینه می‌کند

حجت‌الاسلام کریمی تبار گفت:دشمن با تمام قوا برای معنویت‌زدایی هزینه می‌کند، ما باید نماز جمعه را به جشنواره‌ای جذاب تبدیل کنیم
کد خبر: ۷۴۴۲۶۶
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۱ - 06May 2025

 به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ایلام، حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار در اختتامیه جشنواره "قلب شهر با تشبیه خطبه‌های نماز جمعه به داروی تلخ درمانگرتأکید کرد: همان‌گونه که دارو‌های تلخ را با لعاب شیرین می‌کنند، معارف دینی را باید در قالب هنر ارائه دهیم. 

دشمن با تمام قوا برای معنویت‌زدایی هزینه می‌کند

وی با اشاره به هجوم سازمان‌یافته دشمن برای دین‌زدایی خواستار تحول در شیوه‌های تبلیغ نماز جمعه شد و از ستاد‌ها خواست با تشکیل گروه‌های اندیشه‌ورز، نماز جمعه را به جشنواره‌ایغ هفتگی تبدیل کنند.


وی نماز جمعه را تنها سنگر مهار آسیب‌های اجتماعی خواند و گفت: 
چرا در جامعه شاهد خودکشی، طلاق و نزاع هستیم؟ پاسخ روشن است: گسست از خدا. نماز جمعه می‌تواند با بصیرت‌افزایی، جامعه را از فروپاشی نجات دهد. اما امروز رقیبان قدرتمندی مانند فضای مجازی، مردم را از نماز جمعه بازمی‌دارند.


امام جمعه ایلام با اشاره به آیه "فاسعوا الی ذکر الله"، تأکید کرد: قرآن با هنر ماندگار شد. ما هم باید معارف را در قالب‌های جذاب ارائه دهیم. مانند سفره‌ای که با آرایش، اشتها را تحریک می‌کند. خطبه‌های طولانی و یکنواخت، دیگر جواب نمی‌دهد.

وی پیشنهاد داد: از هنرمندان برای طراحی پوستر، کلیپ و نمایش‌های خیابانی در محوطه نماز جمعه استفاده شود.


نماینده ولی فقیه در پایان هشدار داد: 
دشمن سالانه میلیارد‌ها تومان برای دین‌زدایی هزینه می‌کند. اگر ما با روش‌های ۳۰ سال پیش کار کنیم، قطعاً شکست خواهیم خورد.

وی افزود:تجربه اعتکاف اخیر نشان داد نوجوانان ما تشنه معنویتند. حتی کودکان پیش از بلوغ، داوطلبانه سه روز روزه گرفتند و در مسجد بیتوته کردند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار